Eurooppa Liigan otteluennakko: Cocks-Benfica – ”Huippujoukkue toisensa perään”

Käsipallon Eurooppa Liiga jatkuu tiistaina 16.11., kun Cocks Areenalle saapuu jälleen vieraita käsipallomaailman huipulta. Tällä kertaa Cocksin tulee haastamaan Portugalin Andebol 1:n viime kauden pronssimitalisti Benfica. Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 19:45, ja se on katsottavissa Cocks Areenalla sekä Viaplayssa.

Suurkaupunki Atlantin rannalla

Benfica on kotoisin Portugalin pääkaupungista, kuvankauniin arkkitehtuurin Lissabonista, joka sijaitsee Atlantin valtameren rannalla Portugalin länsirannikolla. Lissabonin metropolialueella asuu noin 2.8 miljoonaa ihmistä, joka tarkoittaa että alueella asuu noin neljännes koko Portugalin asukasmäärästä.

S.L. Benfica on yksi Portugalin menestyneimmistä monilajiseuroista, Benfican tunnetuimmat lajit ovat käsipallo, jalkapallo, lentopallo ja koripallo, mutta seuralta löytyy myös muunmuassa pyöräilyjoukkue sekä pöytätennisjoukkue. Käsipallon puolella Benfica on voittanut Portugalin mestaruuden seitsemän kertaa ja Portugalin cupin kuusi kertaa.

Benfica on avannut käsipallon Eurooppa Liigan vahvasti, kun se on voittanut molemmat pelinsä. Ensimmäisessä ottelussa se kaatoi Lemgon 29-30 vieraissa, ja toisessa ottelussa se voitto Chekhovskie Medvedin 38-35. Myös Portugalin Andebol 1 liigassa Benficalla on kulkenut hyvin, sillä yhdeksän ottelun jälkeen se löytyy sarjataulukon kolmannelta sijalta, kaksi pistettä sarjaa johtavan Porton takaa.

Löytyykö lääke vastustajan hidastamiseksi

Cocks on pelannut tällä kaudella kaksi Eurooppa Liigan ottelua, ja ero kotimaiseen SM-liigaan on ollut selvä. Eurooppa Liigan pelinopeus on ollut aivan eri tasolla SM-liigaan verrattuna, ja Cocksilla on takanaan kaksi selkeähköä tappiota rutinoituneita eurojoukkueita vastaan.

Cocks lähtee otteluun kohtalaisen hyvässä vireessä, kun SM-liigassa joukkue kulkee yhä tappiotta. Cocksin täytyy ottelussa pyrkiä rauhoittamaan peliä mahdollisimman paljon, sillä kahdessa edellisessä Europelissä vastustaja on tullut peleihin todella kovalla temmolla, ja juossut Cocksilta jalat alta.

Ottelu alkaa Cocks Areenalla kello 19:45, ja ovet aukeavat 18:00. Ottelun liput myydään ovelta.

Seuran pelaajat pääsevät pelipaita päällä ilmaiseksi peliin!
Peruslippu 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 10€
Ottelu myös Suomeksi selostettuna Viaplaylta!
Nähdään Cocks Areenalla!