Esittelyssä Cocksin uusi päävalmentaja Lasse Boesen!

”En tullut tänne muuttamaan Cocksin pelityyliä. Tulin tänne optimoimaan tiettyjä asioita ja kaivamaan piilossa olevan potentaalin esiin”.
Näillä sanoilla Cocksin uusi päävalmentaja, tanskalainen Lasse Boesen aloitti esittelynsä tiistain harjoituksissa. Boesen tuli Cocksin peräsimeen Kaj Kekin jätettyä tehtävänsä henkilökohtaisten syiden vuoksi.
Heti harjoitusten alusta asti on selvää, että Boesen ymmärtää lajista paljon, aivan ymmärrettävästi. Miehe palkintokaapista löytyy kuitenkin pelaajauralta muunmuassa EM-kulta, MM-hopea ja MM-pronssi Tanskan riveissä sekä kolme tanskanmestaruutta KIF Koldingin riveissä ja yksi espanjanmestaruus jo toimintansa lopettaneen S.D.C San Antonion riveissä. Peliuransa jälkeen Boesen on toiminut KIF Koldingin sekä Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkueen apuvalmentajana.

– Tunnen Jarin (Viita) perheyhteyksien kautta, ja kun hän soitti minulle ajattelin että nyt jonkin täytyy olla todella huonosti. Hän pyysi apuani, ja sain asiat Tanskassa järjestettyä niin että pääsin tulemaan. Uskon että tästä tulee hauska seikkailu. Nähtäväksi jää kuinka pitkä reissusta lopulta tulee, Boesen kertoo siitä miten päätyi Riihimäelle.

Boesen aloittaa joukkueen kanssa puhtaalta pöydältä

– En ole nähnyt Cocksin pelejä tällä kaudella. Aion jutella jokaiselle pelaajalle ja tutustua heihin, mutta uskon että jokainen pelaaja haluaa näyttää osaamistaan parhaan mukaan, Boesen jatkaa.

Kauden tavoitteita ei tarvitse kauaa miettiä

– Cocks on joukkue jonka tavoitteena on voittaa aina. Semifinaaleissa meillä on vastassa joukkue jonka kanssa on ollut paljon ongelmia aikaisemmin tällä kaudella. Lähdemme muuttamaan tätä trendiä yhdessä joukkueen kanssa, tanskalaisvalmentaja kertoo joukkueen tavoitteita kysyttäessä.

Cocksin puheenjohtaja Jari Viita on tyytyväinen Boesenin mukaantuloon

– Tunnen Lassen isän, ja hän tutustutti minut useisiin Euroopan käsipallon huippunimiin. Hän myös auttoi paljon Cocksin kansainvälistymisen kanssa. Boeseneiden perhe on siis auttanut minua usein, ja tämä kerta ei muodostunut poikkeukseksi.

Cocks pelaa uuden valmentajan kanssa ensimmäistä kertaa lauantaina 24.4. Karjaalla BK-46:n vieraana. Riihimäellä pelataan ensimmäistä kertaa keskiviikkona 27.4. ottelussa johon on vapaa pääsy! Semifinaaleissa kannattaa siis ehdottomasti tulla katsastamaan Cocksin uusi päävalmentajaa Riihimäen Cocks Areenalle!