EHF Cupin kotiottelu huomenna Siuntiossa

Cocks kohtaa huomenna Siuntiossa EHF Cupin kolmannella karsintakierrokselle slovenialaisen RD Riko Ribnican. Peli pelataan Folksam Areenalla klo 16.30, ja koko joukkue odottaa näkevänsä keltaisiin pukeutuneita fanejaan kentällä kannustamassa heitä voittoon, kuten ottelussa belgialaista Achilles Bocholtia vastaan!

Viime viikonlopun Baltian liigan vierasotteluista voitokkaasti palannut Cocks on valmistautunut sunnuntain otteluun hyvin. Vastustaja RD Riko Ribnica on hyvin samantasoinen joukkue Cocksin kanssa, ja pelasi viime kauden EHF karsinnoissa yhtä lailla lohkovaiheessa häviten siellä kaikki ottelunsa, kuten Cocks. Tiedossa on siis tiukka ottelu, ja erittäin tasokasta käsipalloa.

– Slovenialaisissa joukkueissa on paljon hyviä nuoria pelaajia, eikä Ribnica ole tässä poikkeus, Cocksin valmentaja Gintaras Savukynas kertoo.
– Nuoret pelaajat yhdistettynä joukkueen kokeneempiin kasvoihin on erittäin hyvä yhdistelmä.

Savukynas kertoo Ribnican puolustusmuodon olevan useimmiten 3:2:1, ja saadessaan pallon heidän yrittävän nopeita vastahyökkäyksiä.
– Hyökkäyksessä heidän avainpelaajansa on vasen takaheittäjä Nik Henigman, joka oli myös Slovenian maajoukkueen kantavia voimia heidän ottaessa pronssia MM-kisoissa alkuvuonna.

Ribnican valmentaja Sinisa Markotin ensilausunto Cocksista arvontojen jälkeen laittoi joukkueet samalle viivalle:
– Meillä on pitkä matka edessä ja Cocks on houkutteleva vastustaja, mutta myös hyvä ja vaarallinen. Joka tapauksessa yritämme saada mahdollisimman paljon tietoja kollegoistani Suomessa ja valmistautua hyvin seuraaviin kahteen otteluun. Molemmat pelit tulevat olemaan mielenkiintoisia ja jännittäviä loppuun asti. Mahdollisuus toistaa viime kauden menestys, ja päästä lohkovaiheeseen on molemmille joukkueille 50:50.

Cocks vs RD Ribo Ribnica
Sunnuntaina 19.11. klo 16.30
Siuntio, Folksam Arena