Edustusjoukkueen maalille nuori lupaus RK Vardarista

Näin SM-finaaleiden alla (ensimmäinen ottelu Dickeniä vastaan lauantaina 17.4. klo 16) voidaan julkaista jälleen tulevan kauden sopimusuutinen. Makedonialainen maalivahti Joakim Angjelovski on solminut Cocksin edustusjoukkueeseen 1+2-vuotisen sopimuksen. Hän siirtyy Cocksiin RK Vardarista.

Giedrius Morkunaksen palatessa kotimaahansa tulevaksi kaudeksi on edustusjoukkue pakotettu hankkimaan kaksi uutta maalivahtia Vitalii Shitskon lisäksi.

Nuori 21-vuotias Joakim Angjelovski on iästään huolimatta ehtinyt edustaa Vardaria Makedonian pääsarjassa ja jopa SEHA-liigassa.
– Angjelovski edustaa tulevassa maalivahtikolmikossa nuoruutta ja tulevaisuutta. Hänen lisäkseen etsimme vielä hyvää Euroliiga-kokemusta omaavaa kolmatta maalivahtia, kertoo päävalmentaja Kaj Kekki.

Itse Angjelovski on todella iloinen mahdollisuudesta.
– On ilo olla osa Cocksia. Tällä joukkueella menestymme ja voitamme yhdessä. En malta odottaa uuden kauden alkua, hän kommentoi innostuneesti.

Seuraa nettisivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme ollaksesi ajan tasalla: facebookissa @riihimakicocks ja instagramissa @riihimaencocks