Edustusjoukkue kasassa – maalille romanialainen Adrian Tenghea

Miesten edustusjoukkue otteli viikonloppuna kaksi harjoitusottelua Ruotsissa Guifia ja IK Hammarbyta vastaan. Pelitaukoa kertyikin jo kolmisen kuukautta. Guif kaatui tiukan pelin päätteeksi luvuin 27-29, kun taas Hammarby kaatoi Cocksin samoin luvuin 29-27.

Edustusjoukkueen uusimpana vahvistuksena on  juuri sopimuksen solminut 29-vuotias maalivahti Adrian Tenghea.

– Hänellä on isot saappaat täytettävänään Morkunaksen lähdön jälkeen. Tenghealla on kuitenkin kansainvälistä kokemusta ja  hän on pelannut muun muassa Challenge Cupin finaalissa. Agentin mukaan potentiaalia löytyy jopa isoihin peleihin, kommentoi seuran puheenjohtaja Jari Viita.

 – Maalivahdin korvaaminen oli kaikkein vaikein rasti. Meni ihan kalkkiviivoille ennen kuin löysimme pelaajan, jonka kanssa kaikki meni kohdilleen. Päätös jouduttiin tekemään nopeasti ja toivon, että onnistuimme valinnassa. päävalmentaja Kaj Kekki puolestaa kertoo.

Tenghea itse on tietenkin iloinen sopimuksesta. 

       – Tämä on minulle sekä iso mahdollisuus että iso haaste. Toivon, että yhteistyöstä Cocksin kanssa tulee pitkäaikainen ja onnistunut. Ja tietenkin, että joukkueena menestymme, saavutamme tavoitteemme ja pääsen itse tekemään kaikkeni sen eteen, Tenghea kertoo.

 

Tenghean seurat:

2020-21

CSM Fagaras

2019-20

CS Minaur Baia Mare

2018-19

CS Minaur Baia Mare

2017-18

CSM Vaslui

2016-17

AHC Potaissa Turda

Pelaajaprofiili Eurohandball