Seuraava otteluCocks vs HC Tallinn/13.8.2022/Cocks Areena

Dynamo vahvempi B-poikien paikalliskamppailussa

Sunnuntaina 2.11 Riihimäen urheilutalolla tulevaisuuden tähdet mittelivät ensi kertaa kaupungin herruudesta, kyseessä oli nimittäöin B-poikien ottelu Cocks vs. Dynamo joka tarjosi käsipalloherkkua todella runsaalle yleisölle (113). Ottelun alku viivästyi noin 15 minuutilla, joka varmasti loi molempiin leireihin vielä hieman lisää hermostuneisuutta. Mutta tilanne tietysti sama molemmille joukkueille. Cocks:lle ottelun alku oli hankala ja jo 5 minuutin jälkeen oli valmennus pakotettu ottamaan aikalisä porukan herättelemiseen. Dynamo nimittäin oli repinyt jo karkumatkaa 1-5 lukemiin. Pienen turinatuokion päätteeksi alkoi jo pilkahdella lisää rohkeutta hyökkäyspelaamisessa ja varsinkin Jonne Leppäniemi intoutui haastamaan tosissaan Dynamon puolustusta ja maalinsuulla hyvin pelannutta Joonas Mujetta. Kotijoukkue Cocks pyöritti vaihtorulettia 15 minuutin kohdalla, hetken pelin onnahtelun jälkeen jäsenet lämpenivät ja varsinkin Werneri Kivipadon jalat olivat jopa tulessa kun herra aloitti röyhkeän tekopaikkoihin hakeutumisen. Mies ei myöskään noista erehtynyt, vaan 4:llä tehdyllä maalilla toi joukkueen takaisin taisteluun ja lopulta ensimmäisen jakson viimeisillä sekunneilla tasoihin asti. Erätauolle paineltiin tasatilanteesta 10-10, kaikki siis ihan auki. Yleisesti ottaen voisi erää kuvailla kahden hermoilevan joukkueen taisteluksi. Alkuun vapisi Cocks ja Dynamo puolestaan erän viimeiset minuutit.  Pelaajien otteista näkyi heti kättelyssä, että kyseessä on astetta tärkeämmästä mittelöstä kyse, eikä pelkästään vain sarjapisteistä.

Toiseen erään lähdettäessä kaikki siis näytti kotijoukkueen osalta hyvältä, mutta mihin oli lupaava lataus ensimmäisen erän lopusta hävinnyt? Dynamosta löytyi uutta virtaa niin, että sitä olisi voinut jopa jakaa valtakunnan verkkoon asti. Laajalla rintamalla violettinutut aloittivat maalien iskemisen. Vuoroin laidoilta, milloin viivalta Atte Alanderin toimesta ja jos ei muuten niin sitten läpiajoista. Cocks ei saanut hyökkäyksiä rakenneltua viivalle. Toisinaan ajopeli tuotti paikkoja laitoihin, mutta viimeistely ei tällä kertaa onnistunut kuin pariin otteeseen hienoista yrityksistä huolimatta. Päätä siis pääsääntöisesti hakattiin Dynamon puolustuksen keskustaan, josta tilaa ei löytynyt oikein millään. Dynamon karattua heti erän alkuminuuteilla turvalliseen johtoasemaan, poiki se lisää itseluottamusta heidän puseroon. Näin ollen loppunumeroista muodostui  suhteellisen tylyt 16-28.

Valmennustiimillä ja pojilla varmasti riittää mietittävää millä peleissä tekemiseen saadaan lisää rohkeutta ja rentoutta. Perusta on kunnossa ja joukkue harjoittelee todella kovaa. Ollaan siis kaikki malttavaisia, sillä kyllä tosissaan tekeminen palkitaan lopulta aina. Seuraava koitos pojilla on Lauantaina 8.11 klo 10:00 SIF:iä vastaan Urheilutalolla. Mikäs sen parempaa kuin aamupala naamariin, happihyppely hallille ja kannustamaan poikia parempiin esityksiin.

Cocks maalintekijät:
Werneri Kivipato 5, Jonne Leppäniemi 3, Oskari Itäaho 2, Jimi Pilvilä 2, Jami Palonen 1, Niko Yksjärvi  1, Joona Mallenius 1, Miro Viitamäki 1