Djordje Djekic vahvistamaan edustusjoukkuetta

Miesten edustusjoukkueen kasaus tulevaa kautta varten jatkuu. Pelinrakentajan paikalle saadaan Balkanilta, Serbiasta 26-vuotias Djordje Djekic. Kuluvan kauden hän on pelannut Israelissa (AS SGS Ramhat Hashron), ja sitä edellisen Norjassa (Bodö HK) ollen siellä liigan viidenneksi paras maalintekijä. Molempien joukkueiden kanssa Djekic on pelannut Euroopassa Challenge Cupissa.

Djekic ei ole käynyt Suomessa, mutta odottaa kovasti maahan ja sen kauneuteen tutustumista.
– Olen todella tyytyväinen ja innoissani, kun saan mahdollisuuden pelata Riihimäen Cocksissa, Djekic kertoo.
– On upeaa saada olla osa joukkuetta, joka on osoittanut isosti kunnianhimoa ja tuonut uutta näkökulmaa Euroopan käsipalloon viime vuosina. Seura taisteli tiensä korkeimmalle eurooppalaiselle käsipallotasolle, rakensi itse oman maineensa ja ansaitsee siitä kaiken kunnioituksen ja ihailun.
– Koen, että minulla ja meillä on velvollisuus jatkaa sillä tiellä sekä yksilöinä että joukkueena. Toivon tuovani uutta energiaa ja hyvää henkeä joukkueeseen, Djekic jatkaa.

Kuten olettaa saattaa, on Cocksissa Djekicille tuttuja joukkuetovereita.
– Onneksi tunnen Bojan Zupanjacin ja Davor Basaricin. Viisi vuotta sitten pelasin heidän kanssa SEHA-liigassa, ja tiedän heidän olevan hienoja urheilijoita. Olen onnekas, kun he ovat auttamassa minua pääsemään sisään systeemeihin ja joukkueeseen.

Cocksilla on vielä hankinnassa maalivahti, vasen ja oikea laita sekä kaksi takamiestä.