Dicken yrittää horjuttaa Cocksin voittokulkua

Riihimäen Cocks varmisti käytännössä tiistaisella voitollaan Pargas IF:stä SM-liigan runkosarjan voiton ja paikan neljän parhaan joukkueen ylempään jatkosarjaan. Runkosarjaa Cocksilla on vielä neljä ottelua pelaamatta ja näistä otteluista ainakin kahdessa joukkueella on vielä todellista panosta, sillä jatkosarjoihin otetaan runkosarjan keskinäiset ottelut mukaan lähtöpisteiksi. Cocks kohtaa runkosarjassa vielä Dickenin ja GrIFK:n, jotka molemmat varmasti taistelevat paikasta neljän parhaan joukkoon loppuun saakka ja myös sunnuntaina komean kotivoiton BK-46:sta napannut, mutta keskiviikkona Atlas Vantaalle hävinnyt SIF saattaa vielä ilmoittautua kisaan mukaan.

 

http://msm.finnhandball.net/sarjajarjestelma/

 

Tulevana lauantaina Cocksin vieraaksi Riihimäelle saapuu liigassa neljänneksi valahtanut Dicken. Lauttasaarelaisten viime aikojen tulokset ovat olleet suorastaan hämmästyttävän heikkoja. Joukkue on voittanut vain yhden viidestä viimeisestä sarjapelistään ja senkin jumbojoukkue Pargas IF:ää vastaan. Takkiin on tullut Atlas Vantaalta ja Grankulla IFK:lta ja tasan joukkue on pelannut HIFK:n ja BK-46:n kanssa.

Cocks-ottelun jälkeen Dickenillä on jäljellä vielä pelit Sjundeå IF:ää, ÅIFK:ta ja Dynamo Riihimäkeä vastaan, joten hyvät mahdollisuudet neljän parhaan joukossa säilymiseen joukkueella joka tapauksessa on. Myös yllätyspisteet sarjakärkeä vastaan varmasti joukkueelle maistuisivat, joten tarkkana täytyy Cocksinkin lauantaina olla. Ainakin asennepuolen pitää riihimäkeläisillä olla Dickeniä vastaan aivan eri tasolla kuin tiistaina Paraisilla.