Dicken kaatui huonommallakin pelillä

Cocksilla ei ollut paras päivänsä keskiviikkoiltana Dickeniä vastaan, mutta voittoon asti joukkueen suoritus silti riitti komeasti. Neljän maalin voittomarginaali on kuitenkin kaikki ottelunsa voittaneen Cocksin pienin koko liigakauden aikana.

Ottelun alussa tosin näytti siltä, että Cocks karkaa omille teilleen jälleen kerran heti kättelyssä. Parhaimmillaan kotijoukkueen johto käväisi 22 peliminuutin kohdilla kahdeksassa maalissa, mutta avausjakson loppu edettiin vahvasti Dickenin tahdissa ja puoliaikaan mennessä erosta oli kutistunut puolet pois.

Ottelun toinen jakso tuntui olevan melkoista pakkopullaa Cocksille. Peli ei tahtonut lähteä kunnolla kulkemaan missään vaiheessa ja erilaisia virheitä kertyi joukkueelle aivan liian paljon. Dicken sen sijaan jaksoi taistella loppuun asti ja onnistui saamaan cocksilaiset parhaimmillaan jo hieman varpailleen. Cocks käväisi jälleen kertaalleen kahdeksan maalin johdossa, mutta kun reilun 53 peliminuutin jälkeen Dickenin Oskar Monnberg iski illan toisen maalinsa, oli eroa tulostaululla enää kolme maalia. Tämän lähemmäksi Cocks ei enää vieraitaan kuitenkaan laskenut ja voitti ottelun lopulta lukemin 36-32.

Cocks – Dicken 36-32 (20-16)

Cocks: Rönnberg 8, Tamminen 6, Novoselov 6, Nenita 5, Lukyanchuk 3, Kovalenko 2, Bachko 2, Tuominen 1, Syrjälä 1, Sjöman 1, Shitsko 1

Dicken: Broman B. 8, Granlund M. 7, Söderlund 4, Monnberg 3, Gripenberg 3, Rémy 2, Ljunglin 2, Kamula 2, Noodla 1