Seuraava otteluGrand Besançon Doubs Handball vs Cocks/17.8.2022/CSI Sélestat

D03 punaisilla Länsi-Suomen kiertue takana

Lauantaina aamusta nokat kohti Paraista ja taistelemaan tasapistein olevan PIFin kanssa voitosta.
Ottelu lähti 3 viikon hallitauon jälkeen yskien käyntiin mutta silti päästiin tasatahtia liikkeelle ja erätauolle mentiin yhden maalin takamatkalla.
Erätauollla kopissa kaikki näytti vielä hyvältä mutta kentällä tahti oli aivan eri, PIF vei tilanteet yksi toisensa perään laajalla rintamalla eikä Cocksin viimeistely toiminut ollenkaan.
17 minuuttia ehdittiin pelata toista puoliaikaa ennen kuin Cocks sai maalin aikaan ja näin vastustaja vei ansaitusti pisteet tästä taistosta.

Pelin jälkeen jälleen kopissa runsas, maukas ja ravitseva ruokailu jonka jälkeen kamat kasaan ja matka kohti Turun Sampalinnaa alkoi.

Turun päässä joukkueen ilme oli vielä lämmittelyssä hieman vaisu mutta fiilis kasvoi hyvin ennen ottelun alkua ja näin ÅIFK jäikin heti kättelyssä Cocksin päättäväisen joukkueen jalkoihin. 5 minuutin jälkeen peli oli Cocksille 2-6 ja ÅIFK oli pakotettu aikalisälle.
Maalissa Elias pelasi täyden 40 minuuttia poimien ne vedot mitä tuli läpi hyvän ja jo melko aktiivisen puolustuksemme! Santtu rakensi peliä niin, että pakit Miksu ja Ropeli pääsivät paiskomaan yhteensä 19 maalia ottelussa. Make pääsi taas maalin makuun vahvan laita väännön jälkeen, Aaro haki viivalta kaksi maalia ja Sisu painoi yhden pelitilanne maalin ja yhden maalin 7m heitosta. Osku luikerteli oikealta laidalta puolustuksen takaa kaksi maalia myös! Sebun polvi ei kestänyt montaa minuuttia peliä mutta jo muutamassa minuutissa Sebu näytti, että Paraisten peli oli unohdettu ja pelasi hienosti omalla tasollaan!

Tähdet:
* Sisu, 2 maalia ja lopussa harjoiteltiin ja takamiehen paikkaakin
** Ropeli, 10 maalia 11 paikasta-tehokasta
*** Elkku, hieno peli maalissa täydet 40min!