Cup – välierä keskiviikkona Pirkkolassa

Liikaa ei jää Cocksille hengähdysaikaa raskaan Puolan matkan jälkeen kun jälleen on aika vetää pelivermeet niskaan. Ja panoksia toki on pelissä tälläkin kertaa, sillä keskiviikkona Pirkkolassa tarjolla on paikka Suomen Cupin finaaliin. Vastaansa hallitseva mestari Cocks saa Dickenin, joka viime vuonna kaatui samassa välierävaiheessa selvin lukemin 28-19.

Ottelua isännöivän Dickenin matka Cup – välieriin on sujunut sen suuremmitta vaikeuksitta, mutta joukkueen viime aikaiset otteet SM-liigassa eivät ole vakuuttaneet. Cocksia vastaan kärsityn yhdentoista maalin kotitappion jälkeen joukkueen peli on tökkinyt kaikissa muissakin otteluissa ja kolmessa viimeisessä pelissä jopa tappion uhka on ollut ilmeinen.

Kotiottelussaan ÅIFK:ta vastaan Dicken oli pahoissa vaikeuksissa ja kykeni vasta viimeisen kymmenminuuttisen maalien turvin voittamaan ottelun kahden maalin erolla. Helpolla eivät pisteet irronneet Dynamon vieraana Riihimäelläkään, mutta 10-9 – taukotappio kääntyi sentään lopulta 19-25 – voitoksi. Viimeisessä ottelussaan HIFK:ta vastaan loppukiri ei enää kantanut niinkään pitkälle ja joukkue sai lopulta olla varsin tyytyväinen saavutettuun 34-34 – tasapelipisteeseen. Pistemenetyksen myötä Dicken myös putosi liigan sarjataulukossa BK-46:n taakse kolmannelle sijalle.

Dicken – Cocks Ke 30.11. klo 19:15 Pirkkolan Palloiluhalli

 

Suomen Cupin finaalit pelataan lauantaina 3.12. Myyrmäen Energia Areenalla

 

suomencup2016