Cocks:n  B-Pojat todella lähellä avauspisteitä

Lauantaina 8.11 B-Pojat ravistelivat unihiekkaa silmistä aamutuimaan käydyssä kampailussa Cocks:n ja SIF:n (Siuntio)välillä. Ottelu oli todella jännittävä alusta loppuun asti, mutta SIF nipisti lopulta pisteet hyvin taistelleelta Cocks:n porukalta. Käydään vielä pikakelauksella ottelun tapahtumia ja vaiheita läpi.

Heti alkumetreillä saatiin esimakua siitä ketkä tulevat olemaan ottelun hahmot. Nimittäin Cocks:n leiristä Oskari Itäaho oli siirtänyt pari piirua sihtiään oikeaan alaviistoon ja näin ollen tavaramerkkinä olevat kovat takavedot alkoivat osumaan jälleen maalipuiden väliin. SIF:stä puolestaan Atte Marjamäki oli hurjassa iskussa ja ajoittain lähes pitelemätön.  Nämä herrat mäiskivät ottelussa 12 maalia per lätty, joten ihan mukavasta maalisaldosta voidaan puhua.  Ottelua hallitsi hieman yli ensijakson puoliväliin asti kotijoukkue, sen johtaessa 15min kohdalla jo 10-5. SIF kuitenkin sinnitteli ja pystyi pikkuhiljaa hiipimään kannoille, niinpä summeri toivotti 13-12 lukemista joukkueet pienelle tauolle.

Voisi melkein kopioida tekstin aiemmista raporteista tähän, sillä jotain ihmeellistä tapahtuu Cocks:n leirissä erätauolla ja toisen erän alku tuntuu olevan aina haastellinen. Niin nytkin, tosin Itäaho loihti erän kaksi ensimmäistä maalia kasvattaen joukkueensa johtoa kolmeen maaliin. Se oli laiha lohtu sillä SIF siirtyy seuraavan neljän minuutin aikana kahden maalin johtoon 15-17. Kotijoukkueen aikalisä on selviö, herättely ja rauhoittelu palauttaa tekemistä takaisin oikeille raiteille. Niinpä Jonne Leppäniemi, Tuomas Sankari, Jimi Pilvilä ja Ilja Kamelin maaleillaan siivittävät Cocks:n takaisin peliin mukaan, tillanne II-erän 11min. kutkuttava 19-19. Molemmat joukkueet taistelevat joka pallosta ja tilanteesta loppuunasti, P00 joukkueesta lainassa olleelta maalivahdilta Lauri Arkolta nähdään tästä hienoja esimerkkejä paraatitorjuntojen muodossa.  Toisen tunnetun lajin Tammisen sanoja lainaten ”ottelun kulminaatiopiste” on 7 minuuttia ennen loppua. Tuolloin SIF pystyy viimeistelemään paremmin hyökkäyksensä ja kun Cocks vuorostaan ei onnistu toisessa päädyssä, karkaa vierailijat neljän maalin etumatkalle. Pieneksi hämmästykseksi Siuntion valmentaja velho ottaa aikalisän käyttöön ilmeisesti antaakseen lepoaikaa ja viimeiset ohjeet pelaajille johtoaseman säilyttämiseksi. Mutta oli toisessakin joukkueessa käytetty aikalisä tehokkaasti, sillä jostain vielä löytyi lisää taisteluintoa.  Cocks:n loppukirin aloittivat Jami Palonen, Werneri Kivipato ja Miro Viitamäki, vastustaja löytää valitettavasti jostain kuitenkin ne muutamat tarvittavat maalintekopaikat. Niinpä SIF pystyy taistelemaan itselleen täydet sarjapisteet numeroin 25-27 ja jälleen kerran Cocks:n nuoret B-juniorit jäävät nuolemaan näppejään.