Cocksin päätösjuhlaa juhlittiin 20.5. Urheilutalolla

Kauden 2018-2019 päätösjuhlallisuudet suoritettiin viime maanantaina 20.5. Riihimäen Urheilutalolla. Tapahtumassa mukana juhlimassa edustusta seuran kaikista juniorijoukkueista ja kunniakujassa edustuksen pelaajat.

Maanantai-illan juhlalisuudet aloitettiin upein sisääntuloin, kun joukkueet esittäytyivät oman voimabiisinsä saattelemana koko yleisölle. Joukkueiden sisääntulossa kannustamassa oli seuran edustuksen koko joukkue. 

Puheissa kiitettiin kaudesta ennen kaikkea pelaajia ja joukkueita, mutta myös kaikki upeita vapaaehtoisia, joiden avulla seuran on mahdollista toimia ja kehittyä. Puhuttiin myös tulevasta ja edustuksen kodin siirtymisestä valmistuvaan käsipallohalliin. Kaiken kaikkiaan takana on upea ja historiallinen kausi, monellakin osa-alueella. 

Palkitsemiset aloitettiin seuran nuorimmista ja kaikki KäsisEskarilaiset ja Minit saivat kaulaansa ansaitusti kultaisen mitalin. Rohkeat tulevaisuuden käsipalloilijat kiittivät yleisöään reippain vilkutuksin ja suurin hymyin. 

Kauden tsempparit valittiin myös jokaisesta joukkueesta hienoin perusteluin. Lista kaikista palkituista löytyy tekstin lopussa. 

Vuoden tyttöjuniorina palkittiin seuran todellinen tehopaukkaus, Sofia Joutjärvi. Hänen halunsa satsata lajiin on suuri, paikka 02 maajoukkueessa, naisten akatemiassa sekä opiskelut käsipallolukiossa ovat esimerkkeinä siitä.  Vuoden poikajunioriksi ansaitusti valittiin Miika Kaukoranta. Hän on sitoutunut harjoittelija jonka kehitys on jatkunut tällä kaudelle suurin askelin.

Vuoden vapaaehtoisena palkittiin Sari Syvänen, hienoin meriitein ottelujärjestäjien organisoinnista, useiden vuosien ajan. Vuoden juniorivalmentajana palkittiin seuran nuorin valmentaja ja itsekin edelleen pelaava, Jenna Parkkisenniemi, joka upealla sitoutumisella ja varmuudella on valmentanut tyttöjä 08-09 kuluvalla kaudella.

Illan aikana palkittiin myös tytöt 06, jotka voittivat SM-hopeaa omassa sarjassansa. Mainitsemisen arvoista oli myös upeasti taisteltu B-poikien sarjahopea.

Kirkkonummella muutamia viikkoja sitten palkittiin tyttöjen 05 All Star-kenttä, johon pelinrakentajaksi valittiin täysin ansaitusti 06-ikäluokan Ella Lähteenmäki. Seura luovutti Ellan palkinnon myös illan juhlallisuuksissa.

Upeiden sisääntulojen joukosta raati valitsi yhden voittajan, joka palkittiin lahjakortilla. Voiton siinä veivät 06-tytöt. Pienimpiä pelaajia viihdyttänyt seuran maskotti Günther-kukko sai kunnian luovuttaa lahjakortin voittajille.

Juhlallisuudet päättyivät herkutteluun ja yhteiseen aikaan hallilla. 

Kiitos kaikille toimijoille, tukijoille ja ennen kaikkea pelaajille kuluneesta kaudesta! Uutta kohti täysillä jo nyt, ehkäpä väliin mahtuu kuitenkin pieni kesälomakin.

Kuvat: Sanna Myllärinen

Kaikki palkitut:

TYTÖT:
T08-09:
Elvi Jalava
Hilma Koivu
 
T07:
Sara Majaranta 
Tiia-Maria Halme
 
T06:
Alma Lundahl
 
T05:
Anni Julkunen
 
Akatemia Naiset:
Jemina Kaikkonen
Alina Maltolahti
 
POJAT:
FP09:
Oula Malin
Ville Vuorinen
 
EP08:
Akseli Salminen
Eemeli Liikala
 
DP07:
Luukas Löfberg
Veeti Nieminen
 
DP06:
Aaro Koskimies
Miro Happonen
 
CP05:
Urho Viita
 
CP04:
Niko Hållman
Juuso Kangasniemi
 
B pojat:
Roope Ahlgren
Veeti Simovaara
 
Akatemia Miehet:
Akseli Virman
 
Vuoden tyttöjuniori: Sofia Joutjärvi
Vuoden poikajuniori: Miika Kaukoranta
 
Vuoden vapaaehtoinen: Sari Syvänen
Vuoden juniorivalmentaja: Jenna Parkkisenniemi