Cocksin B-tytöt Final Four tapahtumassa Riihimäellä 23.-24.4.

B-tyttöjen käsipallon suomenmestaruudet ratkotaan ensi viikonlopun Final Four -turnauksessa Riihimäellä.

Käsipallon juniorisarjat ovat perinteisesti huipentuneet mestaruuden ratkaisevaan Final Four -turnaukseen, jossa runkosarjan neljä parasta joukkuetta taistelevat mitaleista. Riihimäki on valittu tyttöjen turnauksen järjestämispaikaksi jo vuosina 2020 ja 2021, mutta koronan vuoksi turnaus on jäänyt pelaamatta. Kolmas kerta toden sanoo ja, ensi viikonloppuna 23.-24.4. päästään vihdoin pelaamaan.

Cocksin 2005-2006 -syntyneet B-tytöt lunastivat paikkansa turnauksessa sijoittumalla runkosarjassa toiseksi. Runkosarjan voiton vei Helsingin Dicken, kolmas oli Helsingin IFK (HIFK) ja neljännen turnauspaikan varmisti viime metreillä Grankulla IFK (GrIFK) Kauniaisista.

Lauantaina klo 12.30 kohtaavat Dicken ja GrIFK. Cocksin B-tytöt pelaa lauantain toisessa ottelussa HIFKiä vastaan kello 15:00. Sunnuntaina lauantain otteluiden häviäjät ottavat mittaa toisistaan pronssiottelussa klo 12.30 ja voittajat taistelevat mestaruudesta klo 15 alkaen. Cocks Areenalla pelattaviin otteluihin on vapaa pääsy, joten nyt on loistava tilaisuus tulla toteamaan, miten upeat puitteet Riihimäellä on käsipallon harrastamiseen sekä kannustamaan kotikaupungin tytöt finaaliin, toivottavasti jopa voittoon.

Cocksin B-tytöt ottelussa aikaisemmin tänä vuonna, kuvaaja Anne Kihlman-Kitinoja