Cocksille läheinen yhteistyökumppani Tanskasta

Käsipalloseura Riihimäen Cocks on ryhtynyt läheiseen yhteistyöhön tanskalaisen huippuseura KIF Koldingin kanssa. Yhteistyön näkyvimpänä osana Cocksin perinteisiin alkaa kuulua elokuun alun harjoitusleiri Tanskassa, johon joukkue matkustaa ensimmäisen kerran tänä vuonna.

”Tavoitteemme on kansainvälistyä ja juuri siksi haluamme tehdä yhteistyötä käsipallon todellisten huippuseurojen kanssa. Olen säännöllisesti osallistunut useisiin FCH:n kokouksiin ympäri Eurooppaa ja olen saanut todella lämpimän vastaanoton. Näissä kokouksissa olen tutustunut myös KIF Koldingin puheenjohtaja Jens Boeseniin. Lukuisissa keskusteluissamme olen saanut häneltä paljon apua ja tietoa. Tammikuussa 2016 ehdotin Jensille syvempää yhteistyötä seurojemme välille ja nämä keskustustelut johtivat pitkäaikaiseen sopimukseen seurojemme välille.” Cocksin puheenjohtaja Jari Viita iloitsee.

Cocks kohtaa harjoitusleirillään kovatasoisia tanskalaisvastustajia, joten leiri palvelee erinomaisesti joukkueen valmistautumista syyskuun Mestareiden liigan karsintoihin.

”Käsipallo ei ole Suomessa aivan yhtä suuri laji kuin Tanskassa, mutta arvostamme Cocksin saavutuksia ja perinteitä Suomessa ja otamme yhteistyön heidän kanssaan ilolla vastaan. Näemme paljon mahdollisuuksia tässä pohjoismaisessa yhteistyössä, jossa voimme jakaa käsipallo-osaamistamme.” KIF Koldingin puheenjohtaja Jens Boesen kertoo.

Myös seuran urheilutoimenjohtaja Lasse Boesen on yhteistyöstä innoissaan.

”Odotamme innolla Cocksin vierailua Koldingissa. Meillä on joukkue uusiutunut täksi kaudeksi paljon ja meillä on paljon työtä edessämme päästäksemme yhtenäiseksi. Suomen ja Baltian liigan hallitseva mestari on tässä mielessä meille erittäin tärkeä harjoitusvastustaja.” Lasse Boesen sanoo.

Cocks matkustaa leireilemään Koldingiin 4. – 7.8. ja pelaa kauden ensimmäiset ottelunsa tuolloin.

Yhteistyökumppanimme KIF Koldingin internetsivut: 
http://kif.dk/

KIF-logo