Cocks vs HC Tallinn tänään lauantaina Urheilutalolla

Riihimäen Cocksin miesten edustusjoukkue aloitti valmistautumisen tulevaan kauteen jo heinäkuun alkupuolella. Joukkueen kokoonpanossa on muutama muutos viime kauteen: Aliaksandr Bachko ja Robin Sjöman siirtyivät muualle, ja uutena joukkueessa aloitti kaksi pelinrakentajaa: Oleksandr Kyrylenko ja Sasa Puljizovic.

Joukkueen kapteeni Teemu Tamminen kertoo joukkueen olevan motivoitunut ja paikka Mestareiden liigassa on tuonut lisäintoa.

– Kova kuukausi on jo takana. Joka vuosi kauteen valmistautuminen nousee uudelle tasolle. Nyt on treenattu voimaa, nopeutta, räjähtävyyttä – myös omalla ajalla.
– Koko joukkue on hyvässä kunnossa, kaikki ovat olleet paikalla treeneissä ja panostavat.
– Itse olen ainakin valmis otteluun HC Tallinnaa vastaan, tästä on hyvä aloittaa. Elokuun tulee olemaan  haasteellinen, toivotaan että kaikki pysyvät ehjinä eikä tule loukkaantumisia.

Uudet tulokkaat on otettu joukkueessa hyvin vastaan.

– Kaikki on mennyt todella hyvin ja pidän Suomesta paljon, kommentoi Oleksandr Kyrylenko.
– Tulen teollistuneelta alueelta Ukrainassa, ja kiinnitin täällä ensimmäisenä huomiota siihen, miten puhdas ja raitis ilma on.

Bosnialainen Sasa Puljizovic siirtyi Suomeen Ruotsista, joten ilmasto ja kulttuuri on hänelle jo suhteellisen tuttu.  Elokuun harjoituspelejä hän odottaa innolla.
– Valmistautuminen on ollut kovaa, ja nyt aletaan hioa peliä ja taktiikoita. Vasta pelaamalla opin muiden pelityyliä ja tapaa liikkua kentällä, Puljizovic kertoo.

Cocks – HC Tallinna lauantaina 4.8. klo 15 Urheilutalolla.