Cocks valmis kauteen, Nuno Santos viimeinen vahvistus

Riihimäen Cocksin joukkue kaudelle 2022-2023 on valmis. Portugalilainen Nuno Santos Tatran Presovista on Cocksin viimeinen vahvistus ensi kaudelle.

Oikean laidan pelote

Nuno Santos on oikea laitahyökkääjä, joka liittyy Cocksiin Slovakian Tatran Presovista jossa Santos on pelannut kaksi edellistä kautta. Tatran Presovissa Santos on pelannut Slovakian Liigan, Eurooppa Liigan sekä SEHA Liigan pelejä, ja hän on osoittanut osaamisensa kaikissa sarjoissa. Kahdella edellisellä kaudella Santos on iskenyt Eurooppa Liigassa 35 maalia.

Santos itse kommentoi siirtoa näin

Haluan kiittää valmentajaa ja seuraa minuun luottamisesta. Cocks on seura jolla on paljon historiaa jopa Euroopassa, ja lupaan tehdä paljon töitä jotta joukkue ja joukkuekaverini pääsevät parhaisiin tuloksiin. Olen kilpailunhaluinen pelaaja, ja haluan mennä mahdollisimman pitkälle Euroopassa ja samalla voittaa Suomessa kaiken mahdollisen. Samalla haluan kasvaa itse ihmisenä ja laajentaa omaa ”horisonttiani” Suomen kaltaisessa organisoidussa kulttuurissa. Haluan samalla antaa faneille paljon iloa. Samalla haluan toivoa heiltä paljon kannustusta jotta saamme kentälle ”kahdeksannen kenttäpelaajan”. Meille fanien mukanaolo tulee olemaan äärimmäisen tärkeää.

Koko Cocksin joukkueen pääset katsomaan tästä. Tietoa ensi kauden peleistä on tulossa tämän viikon aikana.