Cocks vahvistuu lisää – Monissa nuorten EM-kisoissa pelannut puolalainen Riihimäelle!

Cocksin tammikuun toinen hankinta on lupaava 22-vuotias pelinrakentaja Piotr Rybski, joka siirtyy Cocksiin Puolan Superliigan Pogoń Szczecininstä, jossa hän pelasi kaudesta 2018-2019 alkaen.
Piotr pelasi Pogoń Szczecininissä 3.5 vuotta, ja teki vuosien aikana vaikutuksen Puolassa. Ensimmäisellä kaudellaan Superliigassa Piotr oli ehdolla ”vuoden löydöksi”, joka annetaan alle 23 vuotiaalle uudelle Superliigan pelaajalle. 
Piotr on pelannut myös Puolan nuorten maajoukkueissa kolmissa arvokisoissa. Hän on ollut mukana alle 18-vuotiiaden, alle-19 vuotiaiden sekä alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa vuosina 2016, 2017 ja 2018.
Ensimmäistä kertaa Puolan ulkopuolella pelaava Rybski näkee Cocksin hienona askeleena urallaan. 

– Olen aina halunnut pelata Eurooppa liigassa, ja Cocks antaa minulle sen mahdollisuuden. Kun sain tarjouksen minun ei tarvinnut miettiä kauaa liitynkö joukkueeseen vai en, Rybski kertoo.

Piotr lähettää terveisiä myös Cocksin kannattajille.

– On parempi kun fanit ovat paikalla. Toivottavasti koronatilanne paranee pian. En malta odottaa että pääsen pelaamaan riihimäkeläiskannattajien edessä, Rybski sanoo

Kaj Kekki näkee Rybskissä potentiaalia tulevaisuutta ajatellen.

– Piotr on nuori pelaaja. Toivon että hänestä saadaan hyvä aisapari Onurille (Ersin). Tulevaisuudessa näemme kuinka iso hänen potentiaalinsa tulee olemaan, Kekki kommentoi

Cocksin uusien pelaajien otteita pääset seuraamaan seuraavan kerran maajoukkuetauon jälkeen 2. helmikuuta, kun Cocks matkustaa Tallinnaan SM-liigan alkusarjan viimeiseen otteluun. Ottelu on katsottavissa suorana Solidsportista.