Cocks pysyi voittojen tiellä

Cocks kohtasi Vantaan Atlaksen keskiviikkoillan SM-liigaottelussa Riihimäellä. Atlaksesta ei lopulta ollut todellista vastusta vakuuttavaa voittoputkeaan jatkavalle Cocksille. Täydet pisteet jäivät jälleen Riihimäelle ja Cocks jatkaa puhtaalla pelillä sarjan kärjessä.

Cocks aloitti ensimmäisen puoliajan lähes ykkösryhmityksellään. Ainoastaan vasemman takamiehen paikalla aloittanut Ionut Chiparus poikkesi normaalista kokoonpanosta. Atlakselta sairastunut Nikko Kinos puuttui kokonaan kokoonpanosta. Ottelun maalinteon aloitti Atlas ja Tuomas Witikka. Tämän jälkeen edettiin tasatahtiin lukemiin 3-3, kunnes Cocksin maalihanat sulkeutuivat lähes seitsemäksi minuutiksi. Heikosti esiintynyt Chiparus menetti pallon hyökkäyspäässä kerta toisensa jälkeen ja yhtäkkiä Atlas oli siirtynyt 3-7 johtoon. Kymmenen pelatun minuutin jälkeen Gheorghe Safronii korvasi Chiparuksen ja hetkeä myöhemmin Kaj Kekki joutui turvautumaan aikalisään. Pikkuhiljaa kotijoukkueen peli alkoi kulkea totuttuun malliin ja lukemat alkoivat tasoittumaan. Tauolle lähdettiin lopulta turvallisessa 19-15 kotijohdossa. Safroniin viimeistelemä Cocksin kahdestoista maali oli samalla seuran kaikkien aikojen tilastossa pääsarjamaali numero 23 000!

Toisella puoliajalla Cocks otti lopullisen irtioton. Kolmentoista pelatun minuutin jälkeen eroa oli jo kymmenen maalia ja ottelun voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Selkeässä johtoasemassa Cocks pystyi kierrättämään miehistöään ja koko junnuosastokin pääsi kentälle näyttämään taitojaan. Cocksin maali numero 29 syntyi Niki Tuomisen kädestä. Tämä oli Nikin ensimmäinen SM-liigamaali. Ottelun loppupuolella Atlas pääsi vielä hieman kaunistelemaan numeroita ja lopulta Cocksin voitto kirjataan ylös lukemin 37-29.

Ottelun tähdistöön mahtui tällä kertaa ainoastaan Cocks-pelureita. Erityisesti ottelun loppupuolella hienoja maaleja viivalta paukuttanut Ahti Rogenbaum palkittiin yhdellä tähdellä. Vahvasti peliä johtanut Kristian Jansson palkittiin kahdella ja Teemu Tamminen jo totuttuun tapaan kolmella tähdellä.