Cocks päättää Mestarien liigan lohkovaiheen keskiviikkona

Riihimäen Cocksin urakka käsipallon VELUX Champions Leaguen lohkovaiheessa päättyy keskiviikkona, kun Vantaan Energia Areenalle saapuu vieraaksi puolalainen Orlen Wisla Plock.

Cocks on yhdeksästä pelaamastaan ottelusta koonnut neljä pistettä ja on varmuudella lohkonsa viides. Tilille kertyneistä kuudesta tappiosta viisi on tullut korkeintaan kolmen maalin erolla. Ainoastaan vierasottelussaan juuri Wislaa vastaan Cocks oli vailla mahdollisuuksia. Puolalaiset voittivat syyskuun lopulla kotonaan maalein 34-18.

Wisla on myös tiukasti kiinni lohkovoitossa ja sen myötä paikassa jatkopeleissä. Pistekin Cocksin vieraana sinetöisi lopullisesti lohkon ykkössijan. Ainoat pistemenetyksensä Wisla on kärsinyt vierasotteluissa Ademar Leonia ja Dinamo Bukarestia vastaan. Cocks kohtasi samaiset joukkueet vieraskentällä kahdessa edellisessä ottelussaan ja joutui Wislan tavoin taipumaan tappioihin, mutta yhteensä yhtä maalia puolalaisia pienemmällä marginaalilla.

Cocks otti edellisessä kotiottelussaan Wacker Thunista historiallisen ensimmäisen suomalaisvoiton Mestarien liigassa ja päätösotteluun lähdetään hakemaan hyvää tulosta lohkovaiheen kruunuksi. Paitsi kentällä myös katsomossa pannaan kaikki peliin.

– Edellisottelussa Bukarestissa kotiyleisö loi todella hienon tunnelman ja toivotaan samaa myös keskiviikoksi Vantaalle. Kannattajat ovat olleet hyvin tukenamme ja sitä tukea tarvitaan taas, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas toteaa.

Oman kannustuksensa arvoinen on ehdottomasti Cocksin Nico Rönnberg, joka johtaa Mestarien liigan lohkovaiheen maalintekijätilastoa 64 maalillaan. Eroa seuraaviin Rönnbergillä on ennen keskiviikkoa neljä maalia.

Ottelu Vantaan Energia Areenalla alkaa keskiviikkona kello 18.15.

Median edustajat voivat lähettää akkreditointipyyntönsä otteluun suoraan seuralle osoitteeseen: Viivi.Kuja-Kyyny@cocks.fi

RIIHIMÄEN COCKS

Lisätiedot: Puheenjohtaja Jari Viita, jari(at)viita.fi, +358 500 480 744