Cocks odotetusti Riihimäen ykkönen

Cocks piti odotetusti Riihimäen herruuden nimissään kauden toisessa paikallisottelussa. Taistelutta ottelua isännöinyt Dynamo ei sarjakärjen edessä antautunut, mutta voittotaisteluun joukkueen rahkeet eivät tälläkään kertaa riittäneet. Kotijoukkueen hyvän alun jälkeen Cocks karkasi omille teilleen ja otti pisteet itselleen 22-37 voitolla. Cocks jatkaa kymmenen pelikierroksen täyttyessä SM-liigan kärjessä kolme pistettä BK-46:ta edellä.

Dynamo todellakin aloitti ottelun pirteästi ja kun Cocksilla oli Cupin finaalin tapaan pieniä käynnistysvaikeuksia, edettiin lähes avausjakson puoleen väliin kotijohdossa. Kun peli sitten vihdoin kääntyi Cocksin eduksi, muuttuivat lukemat kymmenessä minuutissa yhdeksän maalin vierasjohdoksi. Iso tekijä täyskäännöksessä oli Cocksin maalinsuulle vaihdettu Kirill Morozov, jonka ohittaminen ei Dynamon pelaajilta enää kerta kaikkiaan onnistunut. Tauon viettoon lähdettiin Cocksin johtaessa lukemin 11-21.

c17-joonas-muje-aliaksandr-bachko

Suurta voittotaistelua ei enää ottelun toisella puoliskolla tarvinnut käydä ja Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas pystyi huoletta jakamaan reilusti peliaikaa myös viime aikoina vähemmän kentällä esiintyneille pelureille. Viimeisten viiden minuutin loppurutistuksen ansiosta Cocksin johto kasvoi vielä neljällä maalilla ja loppuluvuiksi muodostui lopulta viidentoista maalin vierasvoitto lukemin 22-37.

Ottelun tähtiraati ei ollut turhan vieraskorealla tuulella, sillä viidentoista maalin tappiosta huolimatta puolet jaossa olleista tähdistä meni isäntäjoukkue Dynamolle. Ottelun vakuuttavimpana pelaajana palkittiin kuitenkin kentän tehokkain maalintekijä Teemu Tamminen. Kahdella tähdellä muistettiin Dynamon maalivahti Joonas Mujea, joka paikoitellen esiintyikin varsin kelvollisesti. Viimeisen tähden sai kotijoukkueen paras maalintekijä Niki Tuominen.

Dynamo Riihimäki – Cocks 22-37 (11-21)

Maalintekijät:

Dynamo Riihimäki: Tuominen 6, Karhunen 4, Mattila 3, Lehmuskanta 3, Alander Elias 2, Alander Elis 2, Kuparinen 1, Pelkonen 1

Cocks: Tamminen 11, Tuominen 6, Bachko 3, Sjöman 3, Rönnberg 3, Nenita 3, Safronii 2, Syrjälä 2, Kaliarovich 2, Valo 1, Silva 1