Cocks yksi Sporttikampanja voittajista!

Käsipalloseura Riihimäen Cocks ry osallistui tänä syksynä Viking Line Suomi ja Olympiakomitean Sporttikampanjaan, jossa kysyttiin seuran kehittämisideoita tulevaisuudelle. Cocksin idea oli yksi voittajista!

Tämän kauden aikana seura on ottanut pääpainopisteeksi seuran toiminnan dokumentoinnin ja junioritoiminnan kehityksen. Seuran juniorijaos kokoontuu ensimmäistä kertaa tulevana torstaina, jolloin Sporttikampanjassakin mainittu junioritoiminnan linjaus ja kehitys jatkuu.

Seuralla on pitkänlinjan haaveita ja tavoitteita junioritoiminnalle, jotka jatkossa heijastunevat monialaisesti koko seuran toimintaan, laatuun ja tulevaisuuteen.

Sporttikampanjan voittaja sai risteilypalkinnon, joka tukee seurakehitysidean eteenpäin vientiä tarjoamalla upeat puitteet Viking Linen kokoustiloissa ja buffetravintolassa.

Kaikki kymmenen voittajaseuraa julistettiin Tähti-seura-päivillä 6.10.2018 ja ovat listattuna myös Olympiakomitean tiedotteessa (linkki alla). Linkin kautta pääset myös lukemaan lisää Sporttikampanjasta ja sen tavoitteista.

https://www.olympiakomitea.fi/2018/10/09/urheiluseurojen-kehittamiseen-vauhtia-merelta/