Vuosi 2012 päättyi Cocksin osalta hienoissa merkeissä, kun se löi vuoden toiseksi viimeisenä päivänä Suomen Cupin finaalissa kovan kilpakumppaninsa Dickenin. Cupin voitto oli hieno päätös raskaalle vuodelle ja joukkue oli pienen hengähdystauon maltillisten voitonjuhlien jälkeen ansainnut. Nyt on kuitenkin juhlat juhlittu ja lomat lomailtu ja on aika pelata pelikentille. Pitkään kevätkauteen valmistautuminen aloitettiin leireilemällä viime viikonloppuna Solvallan Urheiluopistolla ja SM-liiga jatkuu Cocksin osalta keskiviikkona kotiottelulla SIF:iä vastaan.

Päävalmentajansa ja useita runkopelaajiaan viime kauden päätteeksi menettänyt Siuntio on odotetusti joutunut tällä kaudella tyytymään sarjataulukon alemman puoliskon sijoituksiin. Tällä hetkellä joukkue majailee taulukon seitsemännellä sijalla yhtä monella saavutetulla pisteellä. Neljä viimeistä peliään hävinneen Siuntion kauden kohokohta on varmasti ollut upea kymmenen maalin voitto arkkivihollisesta Karjaan BK-46:sta marraskuun lopulta. BK:n lisäksi Siuntio on onnistunut viemään täyden pistepotin myös HIFK:lta ja Akillekselta. Lokakuussa Cocks kävi hakemassa pisteet Siuntion Palloiluhallista selvin 22-39 lukemin.

Siuntion pelaajisto koostuu muutamasta erittäin kokeneesta pelaajasta ja pitkästä liudasta nuoria lupaavia pelimiehiä. Joukkueen ikärakenne onkin omalta osaltaan aiheuttanut valmentaja Marcus Sjöstedtille päänvaivaa, kun veteraaniosasto virolaisten Jaan Kaugen ja Ravo Voosalun johdolla on kärsinyt loukkaantumisista ja junioriosastoa ovat kiusanneet maanpuolustukselliset velvoitteet. Joukkueen uudet nousevat tähdet Gustav Svanbäckin ja Anton Luuppalan johdolla ovat kuitenkin osoittaneet pärjäävänsä jo hyvin SM-liigatasolla ja joukkueelta onkin lupa odottaa tulevaisuudessa paljon nykyistä enemmän. 

Cocks – SIF keskiviikkona klo 19:00 Riihimäen Urheilutalolla!