Cocks haastaa Sporting CP:n tänään

Riihimäen Cocksin ottelut VELUX EHF Champions Leaguessa jatkuvat sunnuntaina, kun Cocks Areenalle saapuu vieraaksi portugalilainen Sporting CP.

Cocks avasi pistetilinsä Mestarien liigan lohkovaiheessa edellisessä kotiottelussaan, kun TATRAN Presov kaatui kahden maalin erolla. Viimeksi HC Eurofarm Rabotnikin vieraana Cocks hävisi hiukan epäonnekkaastikin yhdellä maalilla.

Sporting CP:llä on puolestaan alla kotitasapeli Bidasoa Irunia vastaan. Edellisessä vierasottelussaan – ja käynnillä Pohjoismaissa – portugalilaiset kärsivät toistaiseksi ainoan tappionsa, kun lohkon kärkijoukkue IK Sävehof oli viiden maalin verran vahvempi.

Sunnuntain ottelun myötä lohkossa saavutetaan puolivälin krouvi ja kaikki on lähtökohtaisesti vielä avoinna. Voitolla Cocks nousi vain pisteen päähän Sportingista. Intoa ja nälkää joukkueessa ainakin riittää.

– Mestareiden liiga on paras sarja mitä pelata. Pelaaminen parhaita joukkueita vastaan on vaikeaa mutta mielenkiintoista, Cocks-laituri Aleksandar Gugleta pohtii.

Serbialainen Gugleta on yksi Cocksin viidestä uudesta pelaajasta tällä kaudella. Riihimäelle hän saapui perheineen jo kesällä ja on viihtynyt hyvin.

– On hyvä olla Suomessa nyt. Riihimäki ei ole mikään iso kaupunki, mutta täällä on kaikkea mitä perheeni tarvitsee. Jos pitää jotain huonoja puolia sanoa, niin kerron ne talven jälkeen, Gugleta naurahtaa ja viittaa edessä olevaan pimeämpään vuodenaikaan.

Cocks – Sporting CP sunnuntaina 20.10. kello 18.00 Cocks Areenalla.

Lisää Gugletan mietteitä voit lukea ottelun käsiohjelmasta.