Cocks edelleen voittamaton Baltian liigassa

Miesten edustusjoukkue on palannut yöllä Baltiasta kotiin tuomisinaan täydet neljä pistettä. Tämä merkitsee 34 ottelun tappiotonta putkea Baltian liigassa. Edellisen kerran Cocks on hävinnyt kauden 2014/2015 finaalissa lähes kolme vuotta sitten.

Voittojen myötä Cocks johtaa A-lohkoa 16 pisteellä takanaan Dragunas Klaipeda 10 pisteellä. B-lohkossa tilanne on tiukempi: Polva Serviti ja SKA Minsk jakavat ykköspaikan 14 pisteellä, mutta kolmantena oleva ZTR Zaporozhye on vain kahden pisteen päässä. Löydät tulostaulun täältä.

Cocks pelaa lohkovaiheen viimeiset ottelut kotonaan 26.2. Dragunas Klaipedaa ja 4.3. VHC Šviesa Vilniusta vastaan. Baltian liigan otteluaikataulut ja -pöytäkirjat löydät täältä.

Bussista sunnuntai-iltana tavoitettu maalivahti Kalle Alander torjui loistavasti eilisessä ottelussa Tenax Dobelea vastaan.
– Ollaan tyytyväisiä, kaksi niin sanottua rutiinivoittoa, Alander toteaa, vaikka viimeinen peli olikin lopputuloksen kannalta tiukka.
– Vieraspelit Baltiassa on aina rankkoja. Paljon matkustamista bussissa, ja tällä kertaa pelitkin lyhyen ajan sisällä toisistaan. Tänään jalka painoikin koko joukkueella vähän enemmän.

Päävalmentaja Gintaras Savukynas oli puolestaan tyytyväinen.
– Lähdimme hakemaan neljää pistettä ja saimme ne. Eilinen peli Viljandia vastaan oli selvä, tänään joukkue oli sekä väsynyt että ehkä hiukan yliluottavainen. Vastustaja taas oli asennoitunut haastamaan meidät kunnolla, joten peli ei ollut mitenkään helppo.
– Kaiken kaikkiaan saimme viikonlopun aikana paljon hyödyllistä informaatiota ajatellen tulevan lauantain EHF Cupin ottelua RD Koperia vastaan, Savukynas pohtii.

Cocksin kauden tärkein tavoite, EHF Cupin lohkovaihe, alkaa lauantaina klo 17 Siuntiossa. Koko joukkue valmistautuu otteluun, ja odottaa yleisöä runsaslukuisena paikalle kannustamaan!