BK-46 kaatui lopulta 34-28

Cocksin kohtaaminen viime vuoden SM-liigafinalisti BK-46:n kanssa oli tapahtumarikas ja  urheiluviihdettä parhaimmillaan. Ylen televisioimaa ottelua oli paikan päällä katsomassa yli 350 kannustajaa. Ottelu on katsottavissa Yle Areenassa täällä: Cocks-BK-46

Cocks aloitti heti alusta vahvasti ja kymmenen minuutin pelin jälkeen tilanne oli 8-3. BK-46 oli kuitenkin hyvin pelissä mukana, ja taisteli maalieron kahteen maaliin. Tauolle mentiin tilanteessa 18-16.

Toisella puoliajalla BK-46 piti peliotteen tasaisena. Cocksillakin oli hyvä vaihde päällä, mutta vartin jälkeen BK-46 oli edelleen vain kahden maalin päässä. Edes Teemu Tammisen suora punainen ajassa 37:33 ei hiljentänyt Cocksin vauhtia. Viimeiset kymmenen minuuttia Cocks piti hermot paremmin kurissa ja peli päättyi lopulta 34-28.

Molemmat valmentajat olivat tyytyväisiä joukkueittensa suorituksiin.
– Laitoimme Cocksin lopulta hyvinkin ahtaalle, ja onnistuimme pitämään pelin tasaisena. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen joukkueen asenteeseen, ilmeeseen ja pelaamiseen, BK-46:n päävalmentaja Mikael Källman totesi pelin jälkeen.

– Kaksi pistettä, joten tietenkin olen tyytyväinen. Joukkueella oli hyvä, taisteleva asenne sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Toki suorituksissa oli vieläkin aaltoliikettä, ja ainahan parannettavaa löytyy, Cocksin valmentaja Gintaras Savukynas puolestaan sanoi.

Lähitapiolan kolmen tähden tähtipelaajaksi valittu Nico Rönnberg oli samoilla linjoilla:
– Hyvä alku ja hyvät viimeiset kymmenen minuuttia. Kunhan saada aaltoilevat huonot jaksot pois, ollaan tyytyväisiä.

©SMy

COCKS- BK-46 34-28 (18-16)

Maalintekijät:

Nico Rönnberg 8
Viktor Kovalenko 5
Andrei Novoselov 5
Teemu Tamminen 4
Aliaksandr Tsitou 4
Vitalie Nenita 4
Davor Basaric 2
Theo Westerlund 1
Aliaksandr Bachko 1

Lähitapiola tähdet:
Nico Rönnberg ***
Benjaminen Helander ** (BK-46)
Viktor Kovalenko *