Atlas Vantaan ja Riihimäen Cocksin välierät jatkuvat kaksijakoisen Baltian Liigan Final 4 -tapahtuman jälkeen. Välerissä Cocks pelasi Virolaista Põlva Servitiä vastaan ehkä kauden ehjimmän ja parhaan ottelunsa voittaen lukemin 29-25, kun taas finaalissa joukkue joutui tunnustamaan Valko-Venäläisen SKA Minskin murskalukemin paremmakseen 41-22.

Ensimmäisessä välierässä Atlas Vantaata vastaan Riihimäellä ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Cocks murskasi vastustajansa tehokkaalla puolustus- ja maalivahtipelillä tylysti 35-21 (19-9). Kentän maalikukkona hääri ottelussa Cocksin Niko Leikama kahdeksalla maalillaan, häntä säesti mukavasti viisi maalia korkealta pommittanut Andrei Buciuman. Atlas Vantaa ei vakuuttanut juuri millään osa-alueella, heidän parasta antia oli kokeneen oikean takamiehen Mladen Cacicin pelaaminen, mies maalasikin 5 kertaa. Atlaksen kauden tehokkain maalintekijä Sebastian Säkkinen oli kuin varjo itsestään, onnistuen vain kerran seitsemän metrin viivalta.

”Varmasti tiukempi ottelu tulossa kuin viimeksi. Viimeksi pelasimme todella hyvän joukkuepelin sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, jos jatkamme samalla lailla ei meillä tule olemaan ongelmia. Põlvaa vastaan pelasimme erittäin hyvän ottelun, mutta sunnuntain SKA peli pitää vain unohtaa” Kommentoi Nico Rönnberg harjoitusten lomasta.

Kaj Kekin kolme nopeaa:

1. Puolustus

2. Puolustus

3. Puolustus