Atlas kaatui jälleen selvällä erolla

Cocks jatkoi voittoputkeaan SM-liigassa maanantai-iltana Atlas Vantaan kustannuksella. Ylemmän jatkosarjan avausottelussa toissa keskiviikkona Cocks oli Myyrmäessä täysin ylivoimainen, eikä Atlas tälläkään kertaa kovin paljon parempaa vastusta tarjonnut.

Cocks karkasi reiluun johtoon jo varhaisessa vaiheessa ottelua. Atlaksella oli todella suuria vaikeuksia hyökkäyspäässään ja pelkästään heittojen saaminen maalia kohti oli työn ja tuskan takana. Viimeisenä lukkona Cocksin maalivahti Kalle Alander napsi helpot pallot varmasti pois. Cocks eteni ensin 5-1 johtoon ja avausjakson loppupuolella johtolukemat kirjattiin jo lukemin 15-4. Atlas terästäytyi loppuminuuteilla sen verran, että tauolle lähdettiin Cocksin johtaessa enää maalein 15-7.

Ottelun toisella puoliskolla Atlas sai maalihanojaan jo paremmin auki. Tuuriakin joukkueella tosin oli mukana kun useampi heitto löysi tiensä Alanderin selän taa puolustuksen käsien tai jalkojen kautta. Cocksilla ei sen sijaan tahtonut pakka pysyä kunnolla kasassa täyttä aikaa ja parhaimmillaan Atlas kavensi eron enää viiden maalin suuruiseksi. Viimeisten kahdentoista minuutin aikana Cocks otti kuitenkin jälleen isännän elkein ottelun haltuunsa ja paukutti ottelun ykköstähden Teemu Tammisen johdolla riittävän kymmenen maalin eron taululle. Atlas toki helpotti Cocksin urakkaa runsaslukuisella jäähymäärällään, kun joukkueelta ajettiin kaiken kaikkiaan kolme pelaajaa kentältä ottelun aikana.

SM-liigan kotiottelut jatkuvat Cocksin osalta jo keskiviikkona, kun uuden vaihteen peliinsä viime otteluissa löytänyt Dicken vierailee Riihimäellä.

 

 

Cocks – Atlas Vantaa 31-21 (15-7)

Cocks: Tamminen 9, Sjöman 6, Safronii 4, Syrjälä 3, Valo 2, Tuominen 2, Rönnberg 2, Silva 2, Nenita 1

Atlas Vantaa: Säkkinen 5, Laitinen 4, Hellakoski 4, Åstrand 2, Laitinen 2, Kinos 2, Näntö 1, Laaksonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
Tamminen Teemu, Cocks 3
Alander Kalle, Cocks 2
Sjöman Robin, Cocks 1

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Cocks – Atlas Vantaa 2″]