Alakoulujen koulukäsisturnaus liikutti lapsia 63 joukkueen voimalla

Kolmen päivän vauhdikas turnaus onnistui ja liikunnanilo valtasi Cocks Areenan 29.-31.2020. Uusi areena toi mukanaan uudet puitteet. Kaikki sujui hienosti ja paikanpäällä saatu palaute oli mukavaa kuultavaa. Paras palaute kuitenkin oli jälleen lasten into, ilo ja halu pelata täysillä.

Keskiviikon ja koko turnauksen aloitti kakkosluokan sarja, jossa nähtiin myös muutama ykkösluokkalainen joukkue. Ikäeroista huolimatta kaikki onnistuivat hienosti ja päivän päätteeksi jokainen osallistuja palkittiin keltapunanauhaisella kultamitalilla.

Torstaina turnausta jatkettiin 3. ja 4. luokan tyttöjen ja poikien sarjoilla. Iän kasvaessa myös vauhti kasvoi. Nähtiin liikunnaniloa, mutta myös kovaa tahtoa pokata se suurin pysti palkintopöydältä.

Perjantai päätti turnauksen ja 5. luokkalaiset pitivät yllä edellispäivien vauhtia, sitä hiukan vielä lisätenkin. Finaaleissa nähtiin tiukkaa peliä, tyttöjen finaalissa jatkoerän päätteeksi jopa rangaistusheittokilpailu.

Kaiken kaikkiaan turnaukseen osallistui 13:sta eri koulusta 63 joukkuetta. Yhden joukkueen koko sai olla korkeintaan 13 pelaajaa.

Turnauksen kokonaispalaute on vielä keräyksessä. Nämä kouluilta ja toimihenkilöiltä saadut palautteet ovat tärkeitä, kun ensi vuoden turnausta suunnitellaan. Aina voidaan oppia ja kehittyä- haluamme jatkossakin tarjota hienoja kokemuksia liikunnan ja käsipallon merkeissä kaikille halukkaille alakoululaisille.

Kiitos Hämeenmaan Kannustajat-tuki hankkeelle sekä FCH Development Project ohjelman kautta saadulle tuelle. Näiden avulla seura mahdollisti koulukäsisturnauksen 2020 laajentumisen tänä vuonna myös Hyvinkäälle. Seura tarjosi ulkopaikkakuntalaisille maksuttoman kyydityksen turnaukseen ja pois. Kyytejä tarjottiin Hyvinkääläisten lisäksi tänä vuonna myös Tervakoskelaisille sekä Hausjärveläisille oppilaille.

Alakoulujen koulukäsisturnaus järjestetään Käsipalloseura Riihimäen Cocks ry:n toimesta perinteisesti viikolla viisi tai kuusi. Turnaus toimii sujuvana jatkumona syksyllä aloitetulle School Tour-kiertueelle, jonka kautta oppilaitokset saavat maksutta tutustua käsipalloon seuran toimihenkilön valmennettavana.

Kiitos vielä kaikille mukana turnauksessa olleille!

Lisätietoja turnauksesta antaa seuran junioripäällikkö:
Viivi Kuja-Kyyny
viivi.kuja-kyyny(at).cocks.fi
044 586 4017