A-poikien suomenmestaruusfinaalin otteluennakko: Cocks – GrIFK

Cocksin A-Poikien kauden huipennus lähestyy! Cocksin A-juniorit pelaavat Suomen mestaruudesta Cocks Areenalla torstaina 28.4. klo 19:00. Vastassa on vuosien varrelta ikäryhmälle tuttu ”arkkivastustaja” GrIFK Kauniaisista. Cocks ja Grani ovat vääntäneet 2002-2004 -syntyneiden ikäluokassa mitaleista keskenään useamman kerran. Kaikkein kirkkain mitali kukonpojilta puuttuu – olisiko nyt sen aika?

Cocks voitti runkosarjan ja Grani puolestaan kiri niukasti Siuntion ohi aivan sarjan loppumetreillä kakkoseksi. Molemmat selvittivät välierivastuksensa neljän maalin marginaalilla. Runkosarjan keskinäisissä otteluissa päädyttiin riihimäkeläisvoittoon ja tasapeliin. 

Kotijoukkueen valmistautuminen torstain finaaliin on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Cocksin A-poikien valmentaja Kaj Elomaa ennakoi torstain ottelua seuraavasti

Kausi on ollut monivaiheinen mm. koronan, edustusjoukkueen pelien ja maajoukkueen tapahtumien myötä. Joukkue on saanut paljon kokemusta niin 1-divisioonan, miesten SM-liigan kuin A-nuorten peleistä. Olemme 100%:sen valmiita torstain otteluun! Toivottavasti saadaan tupa täyteen ja hieno tapahtuma torstai-iltaan. Keltaista tai punaista päälle ja hallille kannustamaan!

Välierässä ÅIFK:ta vastaan Cocks Areenalla oli 250 hienosti kannustanutta katsojaa ja tunnelma oli sen mukainen! Viime sunnuntaina B-tyttöjen finaalissa oli myös suuren urheilutapahtuman tuntua. Nyt kaikki mukaan hallille kannustamaan – tehdään yhdessä torstaista nuorille pelaajille ikimuistoinen tapahtuma! 

APSM Finaaliottelu Cocks – GrIFK pelataan Cocks areenalla to 28.4. klo 19:00. Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Ottelu lähetetään suorana myös Solidsportista.