Kansallisuus
finSuomi
Pelipaikka
Vasen laitahyökkäjä
Nykyinen joukkue
Cocks
11
11

Teemu Tamminen

#15
Syntymäaika27.8.1987
KansalaisuusSuomi
PelipaikkaVasen laitahyökkääjä
Pituus191cm
Paino96kg
Sopimuksen alku1.6.2005

Teemu Tamminen ei turhia esittelyitä kaipaa. Riihimäen Cocksin kapteeni ja pisimpään joukkueessa pelannut pelaaja kuuluu suomalaisen käsipallon legendoihin, ja paikkansa käsipallohistoriassa ”Teme” sinetöi torstaina 24.3.2022, kun hän iski itsensä SM-liigan ja SM-liigaa edeltäneen SM-sarjan kaikkien aikojen maalitilaston ykköseksi ottelussa Dickeniä vastaan.

Jo maajoukkueuransa lopettanut Tamminen ehti pelata Suomen maajoukkueessa 94 ottelua tehden 433 maalia.

Teemu Tamminen uutiset

11

Teemu Tamminen jatkaa Cocksissa vuoteen 2027

Cocks-ikoni ja käsipallon SM-liigan kaikkien aikojen maalintekijä Teemu Tamminen jatkaa Riihimäellä ainakin seuraavat neljä vuotta
Lue lisää
11

SM-liigan finaalien ennakko – Keltainen toukokuu?

Toukokuun saapuminen tarkoittaa sitä että käsipallon SM-liigan finaalisarja on alkamaisillaan ja yhden kauden mittaisen tauon jälkeen finaalipelejä pelataan myös Riihimäellä.
Lue lisää
11

SM-liigan otteluennakko: Cocks-HIFK – ”Back in business”

Kauan odotetut SM-liigan otteluennakot tekevät paluun, kun kausi kääntyy kohti tärkeimpiä otteluita. Otteluennakoiden pariin palataan Helsingin IFK:n ja Cocksin välisen ottelun avulla.
Lue lisää
11

Verkkosivuvastaavan talviunet ohi: Suomen cupin mestaruus ja SM-liigan jatkosarja

Käsipallon SM-liiga on edennyt jo jatkosarjavaiheeseen ja edellisen aidon verkkosivukirjoituksen jälkeen on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin. Verkkosivuvastaava esittää tämän johdosta syvimmät pahoittelut ja lupaa palata alkukaudesta tuttujen otteluennakoiden kanssa kaikkiin loppukauden otteluihin!
Lue lisää
11

SM-Liigan otteluennakko: Cocks – BK-46 – ”Avausottelu”

Käsipallon SM-Liiga vihelletään käyntiin Cocksin osalta lauantaina 10.9. kun viime kaudella suomenmestaruuden voittanut BK-46 saapuu Cocks Areenalle vierailulle.
Lue lisää
11

Mikä ihmeen Águas Santas Milaneza? Eurooppa Liigan 1. karsintakierroksen vastustaja esittelyssä

Riihimäen Cocks aloittaa Eurooppa Liigan ensimmäisen karsintakierroksen lauantaina 27.8. kello 16:00 Riihimäen Cocks Areenalla. Vastaan asettuu Portugalista kotoisin oleva Águas Santas Milanaza, mutta millainen joukkue on vastassa ja minkälaisesta kaupungista se tulee?
Lue lisää
11

Cocksin kapteenit valittu

Riihimäen Cocks on valinnut kapteeninsa kaudelle 2022-2023. Cocksin valmentaja Christophe Viennet valitsi kapteenit. Kapteeniksi valittiin Teemu Tamminen ja vara-kapteeniksi Davor Basaric
Lue lisää
11

Cocks SM-liigan pronssille!

Riihimäen Cocks on voittanut SM-liigan pronssimitalin kaudella 2021-2022. Pronssiottelusarjassa kaatui GrIFK yhteensä yhdeksällä maalilla.
Lue lisää
11

SM-liigan toisen välierän otteluennakko: Cocks – BK-46 – ”Revanssin paikka”

Käsipallon SM-liigan pudotuspelit jatkuvat Cocks Areenalla keskiviikkona 27.4. kun kello 18:30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu toistamiseen BK-46 Karjaalta.
Lue lisää
11

SM-liigan ensimmäisen välierän otteluraportti: BK-46 – Cocks – ”Ulosajoja, ulosajoja”

Käsipallon SM-liigan ensimmäinen välieräottelu päättyi BK-46:n voittoon loppulukemin 26-22. Cocks taisteli hyvin karjaalaisten mukana, mutta kotijoukkue oli ratkaisevilla hetkillä varsinkin puolustuspäässä parempi.
Lue lisää