Cocksin taival käsipallon SM-liigassa jatkuu jälleen lauantaina, kun HC West saapuu Riihimäelle. Nihkeästi sujuneen Karjaan reissun jälkeen Cocksin on jälleen löydettävä uutta virtaa otteisiinsa, sillä sarjakolmonen West on ollut viime aikoina kovassa vireessä. SM-liigan huippuottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä myös internetissä osoitteessa www.sportsground.fi

West joutui heti joulutauon jälkeen kovaan testiin, kun se viime viikon lauantaina sai kotiluolaansa vastaansa Dickenin. Maajoukkuevalmentaja Mikael Källmanin kauniaislaisjoukkue oli selvästi kevyemmällä jalalla liikkeellä ja ajoi Dickenin kotimatkalle 30-21 tappio niskassaan. Sarjajohtaja Cocks toivottavasti onnistuu laittamaan Westin hieman Dickeniä tiukemmalle. Westin edellinen tappio SM-liigassa on marraskuulta, kun Cocks kävi ryöväämässä täydet pisteet Kauniaisista tiukan taiston jälkeen maalein 30-31.

Cocks oli keskiviikkona SM-liigaottelussa Karjaalla kaikkea muuta kuin parhaimmillaan. Viime viikon kolme kovaa ottelua Liettuan Klaipedassa kuitenkin osoittivat joukkueen pystyvän pelaamaan hyvää kansainvälisen tason käsipalloa. HC Westiä vastaan pärjätäkseen Cocksin on jälleen saatava pelinsä pyörimään edellisviikon malliin.