Baltian-liiga jatkuu perjantaina Riihimäellä, kun viisumiongelmista kärsinyt SKA Minsk saapuu vihdoin mittaamaan Cocksin tason. Ottelu alkaa varsin poikkeukselliseen aikaan klo 19:40.

Edellisen vastustajan Granitas Kaunasin tavoin kolme välivuotta Baltian-liigassa pitänyt SKA on mielenkiintoinen haaste Cocksille. Nuoren joukkueen vanhimmat pelaajat ovat syntyneet vuonna 1986 ja joukkue koostuu pelkistä valko-venäläispelaajista. Tähän mennessä pelaamistaan kahdesta Baltian-liigan ottelusta SKA:lla on saavutettuna kaksi murskavoittoa, kun Tenax Dobele ja Dragunas Klaipeda kaatuivat suurinumeroisesti Minskissä. Joukkueeseen on täksi kaudeksi liittynyt muutama uusi kovan luokan vahvistus. Pelaajista ehkä nimekkäimpiä ovat parina viime kautena entisen Cocks-veskari Valentyn Koshovyn seurakavereina Dinamo Minskissä Mestareiden Liigassakin maaleja paukuttaneet Barys Pukhouski ja Siarhei Shylovich. Vahva pelinrakentaja Pukhouski on kahdessa pelaamassaan Baltian-liigan pelissä tehnyt jo yhteensä 17 maalia.

Vahvasti Granitasia vastaan esiintynyt Cocks pääsee lähtemään otteluun täydellä miehistöllä. Kovassa vireessä olleet laiturit Teemu Tamminen ja Antti Valo ovat jälleen tärkeässä roolissa päättämässä hyökkäyksiä, ja Kristo Järven johtama puolustus tarvitsee onnistumisia pitääkseen SKA:n hyökkäykset kurissa. Cocksin maalivahtiosasto on nostanut hienosti tasoaan viime otteluissa ja myös heidän panoksensa tulee olemaan hyvin merkityksellinen.

Cocks – SKA Minsk perjantaina klo 19:40 urheilutalolla!

P.S. Cocksin pikkujoulut järjestetään tänä vuonna lauantaina 1.12. Scandic Hotel Riihimäessä. Lisää infoa luvassa myöhemmin.