Lauantaisen Granitas Kaunasista napatun voiton ja Baltian liigan runkosarjan toisen sijan varmistumisen jälkeen Cocks saattoi lähteä ilman paineita Valko-Venäjälle SKA Minskin vieraaksi. Erinäisten vaiheiden jälkeen perille Minskiin lopulta päästiinkin 45 minuuttia ennen pelin alkamista. Edellisenä päivänä Kehran reilulla erolla nujertanut SKA oli paikalla lähes parhaalla kokoonpanolla

Liekö myöhäisellä perille pääsyllä ollut asian kanssa tekemistä, mutta Cocks ei ollut alkuunkaan hereillä pelin käynnistyessä. SKA siirtyi nopeassa tahdissa 5-1 johtoon, eikä Cocks kyennyt vastaamaan isäntiensä rynnistykseen millään tavalla. Cocks sai kuitenkin rivinsä kasattua ja alkoi pääsemään hetki hetkeltä paremmin peliin mukaan. Hyvän jakson aikana vierailijat kuroivat eroa kiinni ja hetken päästä Cocks oli jälleen iskuetäisyydellä tilanteessa 8-6. Loistavan pelinrakentajansa Barys Pukhouskin johdolla SKA otti kuitenkin pelin uudelleen hallintaansa, eikä Cocks kyennyt enää haastamaan isäntiään kuin ajoittain. Kaj Kekki oli pakotettu ottamaan pitelemätön Pukhouski erikoisvartiointiin, jotta ero ei kasvaisi liian suureksi. Tauolle jouduttin kuitenkin lähtemään 21-13 tappioasemassa ja ottelun voittaja oli jo käytännössä ratkennut.

Keskiympyrässä seisoskelemiseen kyllästynyttä Pukhouskia ei enää toisella jaksolla kentällä nähty. SKA pystyi silti tasaisesti kasvattamaan johtoaan ja ero kävi pahimmillaan jo 13:ssa maalissa. Cocks ei kuitenkaan sortunut löysäilyyn, vaan jaksoi yrittää ottelun loppuun saakka. Hyviä oivalluksia nähtiinkin niin Gheorghe Safroniin, Roman Protcenkon kuin Siim Pinnosenkin toimesta. Ero kaventui ottelun loppuhetkillä takaisin alle kymmeneen maaliin ja summerin soidessa eroa oli tasan kymmenen, 37-27.

SKA:n parhaaksi maalintekijäksi nousi lopulta Siarhei Shylovichia oikean pakin paikalla tuurannut Victar Zaitsau, Cocksilta suurimman maalimäärän keräsi Gheorghe Safronii, molemmille 8 maalia. Pelinrakenteluun enemmän keskittynyt Kristo Järve oli lähellä jäädä kokonaan ilman maaleja. Vasta viime hetkien rankkarimaali nosti virolaisen mukaan maalintekijöiden joukkoon. Ottelun tuomarilinja salli varsin ronskit otteet ja molempien joukkueiden varoitustilien täyttymisestä huolimatta ottelussa ei tuomittu yhtään kahden minuutin rangaistusta.

Cocksin maalintekijät:
Gheorghe Safronii 8
Teemu Tamminen 6
Roman Protcenko 5
Antti Rogenbaum 3
Siim Pinnonen 3
Ahti Rogenbaum 1
Kristo Järve 1