Cocks eteni vaikeuksien kautta voittoon toisessa välierässä Karjaalla BK-46:tta vastaan. Ottelu kulki vierailijoiden komennossa ja päättyi lopulta vierailijoiden voittoon lukemin 23-30 (12-13), näin ollen Cocks siirtyi ottelusarjassa 2-0 johtoon ja joukkueella on mahdollisuus edetä välieriin jo maanantaina.

Ottelu kulki vierailijoiden komennossa lähes koko pelin ajan. Cocks repäisikin jo viiden maalin eron ensimmäisessä erässä, mutta kotijoukkue BK-46 taisteli itsensä takaisin otteluun mukaan ensimmäisen erän viimeisen viisiminuuttisen aikana, kaventaen eron ainoastaan yhteen maaliin. Puoliaikaa lähdettiin viettämään lukemissa 12-13.

Toisessa erässä Cocks paransi otteitaan ja 12 minuutissa lukemat 13-14 muuttuivat lukemiksi 15 – 22, tämä vaihe muodostuikin ottelun kannalta ratkaisevaksi. Cocksin fyysinen ja aktiivinen puolustus vei vastustajilta tilan ja ajan pois, eikä BK:n pelaajat löytäneet enää ratkaisun avaimia peliinsä.

Ottelun tähti löytyi Cocksin riveistä. Vanhassa kotihallissaan pelannut viivapelaaja Robin Sjöman taisteli joukkueen eteen molemmissa päissä kenttää, hän viimeisteli 5 maalia ja hankki joukkueelleen neljä 7 – metrin heittoa. Robin oli otteisiinsa tyytyväinen ja kommentoi lehdistölle ottelun jälkeen:

– Emme aliarvioineet BK:ta ennen ottelua, emmekä sitä tule tekemään jatkossakaan. Mutta fakta on se, että olemme vanhempia, painavempia ja pidempiä ja sillä on usein merkitystä käsipallossa. Ensimmäisessä erässä meillä oli ongelmia puolustuksen kommunikaatiossa, mutta korjasimme sen toiseen erään. Tietenkin on hienoa onnistua vanhassa kotihallissaan.

Kaj Kekki oli kohtuullisen tyytyväinen joukkueen pelaamiseen.

– Olemme treenanneet kovaa koko ajan ja se näkyy pelaajissa. Pelasimme ottelun käytännössä seitsemällä miehellä ja tämä näkyi ottelun tempossa.

BK-46 – Cocks 23-30 (12-13)

Cocks johtaa otteluvoitoin 2-0.

Yleisömäärä: 340

Tuomarit: Miro Korja – Jonas Laitinen

Maalintekijät:
BK-46: Robin Mattsson 1, Oscar Udd 3, Johan Skogberg 4, Mario Karuse 1, Victor Westerlund 1, Alex Lignell 9, Gonzalo Cervera 1, Janne Korpimäki 2, Nicholas Mavrostomos 1
Cocks: Jani Tuominen 3, Kristian Jansson 1, Roni Syrjälä 2, Robin Sjöman 5, Nico Rönnberg 5, Vitalie Nenita 7, Niko Leikama 7

Ulosajot:
BK-46: Gonzalo Cervera 3x2min (sulkeminen), Alex Lignell 2min, Robin Mattsson 2min, Victor Westerlund 2min
Cocks: Robin Sjöman 2min, Kaj Kekki 2min, Kristian Jansson 2min, Vitalie Nenita 2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Robin Sjöman, Cocks
** Alex Lignell , BK-46
* Vitalie Nenita, Cocks