Käsipalloseura Riihimäen Cocks hakee naisten valmentajaa

Cocks työstää uutta strategiaansa, jonka yhtenä pääpainopisteenä on naiskäsipalloilun jalansijan kasvattaminen. Kesällä julkaistava strategia sisältää muun muassa naisten SM-sarjapaikan tavoittelun vuoteen 2020 mennessä, jonka jälkeen Suomen mestaruuden tavoittelu vuoteen 2030 mennessä.

Käsipalloseura Riihimäen Cocks hakee valmentajaa tai pelaajavalmentajaa kehittääkseen  seuran naisten käsipalloa. Seuran strategisena tavoitteena on kehittyä Suomen parhaaksi käsipalloseuraksi kaikilla tasoilla. Tyttöjen akatemiajoukkuetta erinomaisesti johtanut Petri Nummenpää jättää joukkueen valmennustehtävät tämän kauden päätyttyä, joten haemme hänen työlleen jatkajaa. Nummenpään parina valmentanut Ilkka-Matias Peltola jatkaa myös tulevan päävalmentajan apuna.

Pääasiassa vuosina 2000-2002 syntyneistä tytöistä koostuva akatemiajoukkue on tällä kaudella pelannut B-tyttöjen sarjassa ja ottanut toistaiseksi 15 ottelusta kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Naisten II-divisioonassa joukkue on voittanut seitsemästä ottelustaan kuusi ja pelanneet kerran tasan. Tämän juokkueen ympärille Cocks haluaa alkaa rakentaa tulevaisuuden SM-sarjajoukkuetta, johon odotamme tulevan valmentajan toiminnan vahvasti tähtäävän.

Käsipalloharrastuksen imu tyttöjen keskuudessa Riihimäellä on ollut hyvä ja Cocksiin on onnistuttu perustamaan uusia aloittavia tyttöjoukkueitta  vuosittain. Tavoitteena on luoda yhtenäinen pelaajanpolku valtakunnan kärkitasolle saakka, ja omalta osaltaan menestyvä naisten joukkue houkuttelee ja motivoi harrastamaan myös nuorempana.

Tiedustelut ja hakemukset valmennustehtävää koskien 22.3.2017 mennessä:

toiminnanjohtaja Tommi Lindroos, tommi.lindroos@cocks.fi