Käsipallo tutuksi Elmolassa!

Käsipalloseura Riihimäen Cocks ja sen B-poikien (97-98) SM-sarjajoukkue taustavoimineen järjestää Lopen Elmolassa käsipallopäivän lauantaina 1.2.2014 klo 12-16. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tarkoituksena on tuoda käsipalloa lajina tutuksi myös loppilaisille ja saada nuoria kiinnostumaan tästä varsin fyysisestä joukkuelajista. Cocksilla on juniorijoukkueet alkaen päiväkoti-ikäisten lasten käsipallokerhosta pojissa kaikissa ikäluokissa ja myös tytöissä kaksi juniorijoukkuetta ja uusia innostuneita otetaan koko ajan mukaan. Käsipallo on harrastuksena varsin edullinen moneen muuhun lajiin verrattuna. SM-sarjaa pelaava miesten joukkue on moninkertainen Suomen Mestari ja johtaa sarjaa myös tänä vuonna. Lisäksi se osallistuu Baltian liigaan ja EHF Challenge Cupiin.

B-poikien joukkue on viime kauden pronssimitalisti ja tällä hetkellä se johtaa 11 joukkueen sarjaansa 8 voitolla ja yhdellä tappiolla. Elmolan tapahtuma huipentuukin klo 15 alkavaan B-poikien SM-sarjaotteluun Cocks vastaan HIFK Helsingistä. Cocksin B-pojista muutama on päässyt jo pelaamaan edustusjoukkueen mukana ja joukossa on myös ikäluokan maajoukkuepelaajia, joten odotettavissa on varsin kovatasoinen ottelu. Myös kevättä joukkueessa jännitetään, sillä Cocks on saanut järjestettäväkseen B-tyttöjen ja -poikien Final Four-tapahtuman Riihimäellä ja siinä vaiheessa olisi suotavaa olla neljän parhaan joukossa.

Tapahtuma alkaa kello 12:00 Elmolassa, jolloin yleisöllä on mahdollisuus itse kokeilla lajia mm. rankkarikisassa maajoukkuemaalivahtia vastaan, kokeilla heittonsa nopeutta tutkaan; paras heittäjä palkitaan, pelata pienpelejä Cocksin pelaajia vastaan yms. Lapsille on järjestetty käsipallomeri. Lisäksi paikalla on buffetti herkkuineen, grillimakkaraa ja arpajaiset, joiden pääpalkinto on sähkösavustin, joka arvotaan erätauolla. Tapahtuman mahdollinen tuotto menee kokonaisuudessaan B-poikien joukkueen hyväksi. Ottelu alkaa klo 15:00.

Lisätietoa:
www.cocks.fi
http://cockspojat.sporttisaitti.com/
http://finnhandball.net/

Valmentaja, Ville Viljanen (p.040-5781209, v_v@luukku.com)
Joukkueenjohtaja Arja Herrala (p.0400-429116, arja.herrala@kolumbus.fi)