Keskiviikkoiltana oli käsipallonystäville tarjolla todellinen herkkupala, kun sarjaa ilman pistemenetyksiä hallinneet Dicken ja Cocks viimein ottivat toisistaan mittaa. Kaikki muut SM-liigan joukkueet olivat joutuneet tunnustamaan kaksikon paremmuuden kauden aiemmissa otteluissa. Kärkikamppailu sai lopulta arvoisensa huipennuksen, kun ottelu ratkesi vasta aivan viime hetkillä.

Vierasjoukkue Cocks lähti otteluun hyvin latautuneena. Teemu Tamminen aloitti sairastuneen Gheorghe Safroniin tilalla vasemman takamiehen paikalla. Tammisen, Kristian Janssonin ja Kristo Järven muodostama takamieskolmikko piti heti alusta hyvää vauhtia yllä ja Dickenin puolustus oli helisemässä. Seitsemän minuutin jälkeen peli oli jo 1-5 vierailijoille ja kotijoukkue oli pakotettu aikalisään. Hetkellisesti Dicken saikin juonesta kiinni ja pääsi tekemään pari kavennusmaalia, mutta sitten oli taas Cocksin vuoro painaa kaasua. Dickenin seuraavan aikalisän kohdalla kahdennellakymmenellä peliminuutilla tilanne oli 4-12 ja hetken päästä ero oli kasvanut jo kymmeneen maaliin. Dickenin päästyä vielä iskemään muutaman kavennusmaalin lähdettiin taukoa viettämään Cocksin johtolukemissa 10-17. Vierasjoukkueen ensijakson suuria hahmoja takamieskolmikon lisäksi oli erinomaisesti esiintynyt maalivahti Yevgen Umovist. Ailahtelevasti kauden mittaan pelannut ukrainalainen näytti tällä kertaa parasta osaamistaan ja päihitti selkeästi viime aikoina kehuja keränneen virkaveljensä Patrik Roslanderin.

Toinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä joukkueiden maalatessa vuorotahtiin. Cocksin käyttäessä varsin pientä pelaajarinkiä alkoi väsymys kuitenkin hiljalleen näkyä joukkueen otteissa ja jakson yhdeksännellä minuutilla alkoi Cocksille todellinen musta jakso. Dicken vei seuraavat neljä minuuttia 5-0 ja yhtäkkiä peli oli jo lähes tasoissa. Teemu Tammisen muutama henkilökohtainen ratkaisu helpotti hetkeksi Cocksin piinaa, mutta Dicken oli edelleen hyvässä vireessä ja otti maali maalilta eroa kiinni. Ottelun huipennus nähtiin lopulta viimeisellä minuutilla, kun Dicken Benny Bromanin maalilla tuli yhden maalin päähän tilanteeseen 29-30. Cocks onnistui kuitenkin pitämään pallon itsellään viimeisessä hyökkäyksessä ja lopulta viivalle vapaaksi livahtanut Teemu Tamminen sai kunnian paukuttaa ottelun loppulukemiksi 29-31 vierasvoiton.

Joukkueiden parhaat maalintekijät tuskin yllättävät ketään. Cocksin Teemu Tamminen teki täyden tusinan maaleja ja nappasi jälleen kolme tähteä itselleen. Dickenin Benny Bromanin saldo oli 9 maalia ja kaksi tähteä. Yksi tähti meni erityisesti ensi jaksolla loistaneelle maalivahti Umovistille.

Cocksin maalintekijät:

Teemu Tamminen 12

Kristo Järve 6

Kristian Jansson 5

Antti Rogenbaum 3

Antti Valo 3

Niko Leikama 2