Käsipallon SM-liiga jatkui Cocksin osalta keskiviikkoiltana, kun SIF Siuntiosta saapui vierailulle Riihimäen Urheilutalolle. Cocksilla oli voitolla mahdollisuus nousta takaisin sarjakärkeen ohi lauantaina tasapelipisteen Westiä vastaan keränneen Dickenin.

Ottelun alussa pirteimmällä pelipäällä oli Siuntion Patrik Grönberg. Hyvän syöttötyöskentelyn lisäksi Grönberg viimeisteli joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia. Cocksin puolelta alkuminuuteilla maaliverkkoa heiluttelivat erityisesti Teemu Tamminen ja hyvällä prosentilla laidaltaan viimeistellyt Roni Syrjälä. Ilman Antti Valoa ja Kristian Janssonia liikkeellä ollut Cocks ei kuitenkaan ollut parhaimmillaan ottelun alussa ja numerot pysyivät pitkään tasaisina. Kahdenkymmenen peliminuutin kohdalla kotijoukkue sai vihdoin pientä eroa aikaan ja siirtyi 11-8 johtoasemaan. Jakson loppupuolen pari jäähyä kuitenkin tasoittivat jälleen tilannetta ja tauolle lähdettiin lopulta Cocksin johtaessa lukemin 16-13. Kotijoukkueen parhaimmistoa oli hienosti maalinsuulla esiintynyt Alexei Safronii, joka koppasi muun muassa kolme Siuntion neljästä rankkarista. Kenttäpelaajista eniten maaleja viimeisteli Teemu Tamminen, yhteensä seitsemän kappaletta.

Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen ottelun ratkaisu tapahtui yllättävän nopeasti. Kun toista puoliaikaa oli pelattu reilut seitsemän minuuttia, oli kotijoukkue Cocks siirtynyt jo 23-15 johtoon ensijaksolla lähinnä penkillä istuneen Antti Rogenbaumin ja tasaisesti maalitiliään kasvattaneen Teemu Tammisen johdolla. Cocks ei enää tämän jälkeen pystynyt juurikaan kasvattamaan johtoaan, mutta Siuntion ei myöskään annettu kaventaa eroa. Siuntion ykköspyssyksi nousi toisella jaksolla vahvaa heittopeliä esittänyt pitkänhuiskea Christoffer Modig. Yhteensä kahdeksan maalia ottelussa viimeistellyt Modig ei kuitenkaan hänkään onnistunut ohittamaan Alexei Safroniita seitsemän metrin viivalta. Cocksin puolustus ei ottelun loppupuolella ollut aina terävimmillään, mutta kun hyökkäyspäässä maalinteko onnistui tasaisen varmaan tahtiin, ei mitään suuria jännitteitä päässyt enää syntymään. Ottelun loppulukemiksi kirjataan selkeä 36-27 kotivoitto, jonka myötä Cocks nousee jälleen yksinään SM-liigan sarjakärkeen ohi Dickenin.

Siuntion parhaaksi maalintekijäksi ottelussa noussut Christoffer Modig vakuutti tähtiraadin yhden tähden arvoisesti. Kaksi tähteä sai täyden ottelun maalillaan pelannut Cocks-veskari Alexei Safronii ja kolme tähteä lopulta 13 kertaa maalinteossa onnistuneelle Teemu Tammiselle.

Cocksin maalintekijät:

Teemu Tamminen 13

Antti Rogenbaum 6

Gheorghe Safronii 5

Roman Protcenko 4

Roni Syrjälä 4

Kristo Järve 3

Ahti Rogenbaum 1