Cocksin SM-Liigakausi jatkuu keskiviikkona Vantaan Myyrmäessä, jossa kotijoukkue Atlas metsästää kauden avauspisteitään. Cocks sen sijaan yrittää jatkaa voittolinjalla Siuntiossa koetun notkahduksen jälkeen.

Atlaksen kausi on alkanut takkuisasti ja joukkueen pistepussi näyttää neljän ottelun jälkeen edelleen pyöreää nollaa. Kokenut virolainen Marius Lepp on tuonut uutta ryhtiä joukkueen puolustuspeliin ja joukkueen verkkoihin onkin tähän mennessä uponnut keskiviikkona kentällä esiintyvistä joukkueista vähemmän maaleja. Hyökkäyspeli on sen sijaan muodostunut Atlakselle suureksi ongelmakohdaksi, sillä vastustajan maaliin pallo on löytänyt keskimäärin vain hieman yli 20 kertaa ottelua kohden. Cocksin vastaava lukema on yli 34 maalia ottelua kohden. Atlas on kuitenkin tähän mennessä pelannut ainoastaan sarjan kärkipään joukkueita vastaan ja Cocksilta on vielä sarjan tämän hetkinen kärkikaksikko kohtaamatta, joten liikaa ei kannata kyseisiä lukemia tuijottaa.

Cocks saa vielä hetken aikaa nauttia rauhallisesta ottelutahdista, mutta marraskuun koittaessa vaaditaan joukkueelta jälleen todellista venymistä. Mikäli joukkue onnistuu sunnuntaina voittamaan I-divisioonajoukkue Dicken Teamin ja etenee Suomen Cupin finaaliturnaukseen, sisältyy marraskuun ohjelmistoon otteluita SM-Liigassa, Suomen Cupissa, Baltian Liigassa ja EHF Challenge Cupissa. Muutamaa päivää pidempiä hengähdystaukoja ei siis ole joukkueelle tiedossa. Raskaita ulkomaille suuntautuvia reissuja ei kuitenkaan onneksi ole luvassa, sillä Baltian Liiga jatkuu kotiotteluiden merkeissä ja Challenge Cupin molemmat ottelut italialaista Pallamano Pressanoa vastaan pelataan Riihimäen Urheilutalolla.

Atlas – Cocks Myyrmäen Urheilutalolla ke 23.10. klo 19:00