Cocks lähtee joulu- ja maaottelutauolle SM-liigan kärkipaikalta. Asia varmistui lauantaina, kun joukkue löi syyskauden viimeisessä ottelussaan HIFK:n lukemin 27-33 ja onnistui pitämään pahimmat kilpakumppaninsa Dickenin ja HC Westin kahden pisteen turvin takanaan.

Lauantain ottelun eteni pitkään HIFK:n tahdissa, mutta tasoittui vähitellen ja lopulta Cocks käänsi pelin vahvoilla yksilösuorituksillaan HIFK:n väsyttyä. Cocksin maalilla pelannut Yevgen Umovist aloitti epävarmasti, mutta paransi huimasti loppua kohden ja takasi lopulta voiton joukkueelleen. Ottelua leimasi hurja virheiden määrä etenkin vierasjoukkueelta. Jäähyjä vihellettiin runsaasti ja punainen korttikin heilahti IFK:n Tom Lindströmille. Cocksin onnistujiin lukeutuu myös vähäisestä peliajastaan huolimatta erittäin hyvin hommansa hoitanut ja kaikki 6 rankkaria sisään laittanut Niko Leikama.

Voiton takuumies Umovist kuittasi vakuuttavimpana pelaajana täydet kolme tähteä. Kotijoukkueen Antti Koskelalle kaksi tähteä ja Cocksin Leikamalle yksi.

Cocksin maalintekijät: Niko Leikama 8, Nico Rönnberg 8, Antti Valo 6, Kristo Voika 5, Teemu Tamminen 3, Antti Rogenbaum 2, Robin Sjöman 1