Cocks eteni keskiviikkoiltana jatkoon Suomen Cupin puolivälieristä, kun se voitti GrIFK:n nihkeän esityksen jälkeen maalein 19-28. Ilmeisesti kova harjoittelurupeama ja sarjatasoa alhaisempi vastustaja eivät saaneet kukkoryhmää erityisesti syttymään kamppailuun.

Nihkeän ensijakson päätyttyä lukemiin 10-12, lisäsi vierasjoukkue vauhtia ja sai revittyä riittävän eron jatkopaikan varmistamiseksi. Kotijoukkueen Rasmus Wahlilla ja Jani Huttusella varustettu junioriryhmä ei pysynyt enää fyysisemmän vastustajansa kyydissä ja etenkin Teemu Tamminen sai jälleen kerran juoksennella nopeilla vastaiskuilla ison tukun maaleja. Yhteensä kentän suurimman maalimäärän kerännyt Tamminen maalasi ottelussa 12 kertaa. Granin parhaat maalintekijät olivat kuuden maalin miehet Rasmus Wahl ja Christoffer Sjöblom. Cocksin maalivahdit jakoivat normaalista poiketen ottelun tasaisesti kaikkien kesken. Sekä Timo Puhakka, Yevgen Umovist että Alexei Safronii pelasivat kukin noin 20 minuuttia.

Cocksin maalintekijät:

Teemu Tamminen 12

Kristo Järve 3

Gheorghe Safronii 3

Kristian Jansson 3

Roni Syrjälä 2

Antti Rogenbaum 2

Ahti Rogenbaum 2

Antti Valo 1

Suomen Cupin välierät pelataan lauantaina 29.12. ja finaali heti seuraavana päivänä Pirkkolan Palloiluhallissa. Muut välieriin tiensä selvittäneet joukkueet ovat Dicken, HIFK ja BK-46.