Cocks sai keskiviikkona vuoden viimeiseen kotiotteluunsa vastaansa Porvoon Akilleksen. Sarjajumbo Akilleksesta ei ennakkoveikkauksissa uskottu olevan vastusta Cocksille, eikä kotijoukkueella lopulta ollutkaan vaikeuksia ottaa täyttä pistepottia itselleen.

Ottelun alku oli hyvin tasainen. Cocksin Niko Leikama viimeisteli joukkueensa kolme ensimmäistä maalia, kun taas Akilleksen tehoista vastasi takamieskaksikko Sergiy Shevchenko – Alexander Lång. Cocks oli edellisen Siuntiota vastaan käydyn ottelun tavoin hieman puolivaloilla liikkeellä, eikä liike ja ajatus ollut aina parhaasta päästä. Teemu Tamminen toi jakson puolivälin jälkeen kentälle tultuaan uutta vauhtia Cocksin peliin ja kotijoukkue sai pienen irtioton aikaan. Vaikka ero ei kovin suureksi revennytkään, oli pelin henki oli niin selvä, että vahva pelailun maku oli aistittavissa jo aikaisessa vaiheessa. Tauolle lähdettiin Cocksin johtaessa maalein 21-16.

Ottelun toinen puolisko alkoi Cocksin osalta hermostuneesti. Pallonmenetysten seurauksena Akilles onnistui kaventamaan peliä hetkellisesti, muttei epätasaisella materiaalillaan pystynyt missään vaiheessa uhkaamaan Cocksin johtoa. Kotijoukkueen maalilla lähes täydet minuutit pelannut Kalle Alander alkoi saamaan paremmin pelin juonesta kiinni ja ero taululla alkoi jälleen kasvamaan. Toisen jakson 13. minuutilla Teemu Tamminen purjehti Akilleksen puolustuksen läpi Cocksin johdoksi 30-20 ja ottelu oli viimeistään ratkennut lopullisesti. Akilleksen Shevchenko oli jälleen kerran joukkueensa ainoa todellista vaaraa aiheuttanut pelaaja ja ukrainalainen viimeisteli ottelussa lopulta hurjat 15 maalia. Cocks käytti ottelussa huomattavasti totuttua laajempaa rotaatiota ja myös Elis Alander ja Niki Tuominen pääsivät maalien makuun. Alanderille illan kaksi osumaa olivat ensimmäiset SM-liigassa. Cocksin voittolukemat kirjataan lopulta maalein 40-33 ja samalla riihimäkeläiset siirtyvät yksinään SM-liigan kärkeen vain yhden tappion kauden aikana kärsineenä.

Teemu Tamminen palasi pitkästä aikaa kolmen tähden kerhoon ja nappasi täyden potin itselleen. Akilleksen maalitykki Shevchenko palkittiin kahdella tähdellä ja Cocksin takuuvarmaa työtä laidalla ja rankkariviivalla tehnyt Niko Leikama yhdellä tähdellä.

Cocksin maalintekijät: Teemu Tamminen 9, Niko Leikama 8, Nico Rönnberg 6, Antti Valo 3, Roni Syrjälä 3, Robin Sjöman 3, Kristo Voika 3, Elis Alander 2, Niki Tuominen 1, Ahti Rogenbaum 1, Andrei Buciuman 1