Cocksin tiukka marraskuu jatkuu pelien muodossa jälleen viikonloppuna, kun se saa Baltian Liigassa vieraita Valko-Venäjältä ja Liettuasta. Lauantaina Urheilutalolle saapuu Baltian Liigassa vielä pisteittä oleva valko-venäläinen HC Vitjaz ja sunnuntaina Cocksin tavoin kaksi voittoa ja kaksi tappiota kerännyt liettualainen Dragunas Klaipeda.

Lauantain vastustaja HC Vitjaz on uusi tulokas Baltian Liigassa, eikä joukkueesta tiedetä etukäteen juuri mitään. Tähän mennessä pelaamissaan neljässä ottelussa joukkue on kärsinyt pelkkiä tappioita, eikä se ole kertaakaan pystynyt kunnolla haastamaan vastustajiaan. Vaarallisia pelaajia joukkueen riveistä vaikuttaa silti löytyvän. Erityisesti Mikita Yermashevich on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja tiuhaan tahtiin. Põlva Servitia vastaan hän osui peräti 13 kertaa ja neljässä ottelussa maaleja on kertynyt yhteensä 39 kappaletta.

Sunnuntaina Riihimäelle saapuva Dragunas on Cocksille huomattavasti tutumpi vastustaja. Joukkueet ovat käyneet kovia taistoja viime kausina ja tälläkin kaudella molemmat joukkueet taistelevat tiukasti samoista sijoituksista ja pääsystä neljän parhaan joukkoon ja kevään Final4-tapahtumaan. Tuttuun Baltian Liigan tapaan näidenkin joukkueiden kohtaamisissa kotiedulla on ollut todella suuri merkitys. Cocks ei ole onnistunut kertaakaan voittamaan Klaipedassa, mutta myös Dragunas on saanut aina lähteä Riihimäeltä kotimatkalle tyhjin käsin.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki tiedostaa viikonloppuna jaossa olevien pisteiden merkityksen:

”Baltian Liigan kotipelit ovat äärimmäisen tärkeitä, jos mielimme Final Fouriin. Molemmat kotipelit on yksinkertaisesti pakko voittaa. Tällä hetkellä joukkueen vireystila on hyvä ja rinki onneksi riittävän laaja. Keskiviikon peli osoitti, että vaikka Järve, Tamminen, Sjöman ja Valo puuttuivat kokoonpanosta, niin joukkue pystyi hyvään ja aika tasaiseen suoritukseen. Vaikka sama nelikko olisi poissa vielä viikonlopun peleistä, uskon silti täyteen neljään pisteeseen. Tämän hetken suurimpina haasteinamme ovat maalivahtipeli sekä uudet pelaajat (Voika & Rönnberg) kokoonpanossa. Uskon kuitenkin, että aika on näissä asioissa puolellamme ja mitä pidemmälle kausi etenee, sen paremmin nämä saadaan korjattua.”