Turnaukseen lähdettiin vähän epävarmoissa tunnelmissa, sillä olihan kyseessä ensimmäiset ottelut B –junioreiden sarjassa ja vastustajien joukkueissa oli paljon ´98- syntyneitä poikia meidän  ´99 –ikäluokan joukkuetta vastassa. Etukäteen kuitenkin painotettiin sitä, että nyt pidetään hauskaa ja pelataan sen mukaisesti.

Taktiikka toimi ensimmäisessä pelissä loistavasti. Vastaan asettunut PIF Gruvan oli ihmeissään, kun normaalisti maalissa pelaava Leevi Koistinen siirtyikin kenttäpelaajaksi ja maalipuiden väliin sijoitettiin Pilvilän Jimi. Erävoitot jaettiin 1-1 ja jouduttiin  kontrakilpailuun. Maaliin vaihdettiin Leevi, joka nollasi kylmänviileästi PIF:in maalintekijät, kun taas Oskari ja Jonne laittoivat pallot varmasti maaliin. B- junnukausi ei olisi voinut paremmin alkaa, ensimmäinen voitto oli tosiasia.

Seuraavaksi vastaan asettuivat Granin joukkueet ”White” ja ”Green”, jotka molemmat kaatuivat puhtaasti erävoitoin 2-0. Kolmen pelin jälkeen pojatkin olivat ihmeissään: kolme voittoa ja sarjatilanteessa oltiin toisena. Kesätreeni näytti tuottavan tulosta, se mikä fysiikassa hävittiin, korjattiin hyvällä asenteella ja tekemisellä.

Turnauksen neljännessä ottelussa PIF Sundet tuli ryminällä peliin ja erityisesti erien alut olivat Cocksille vaikeita. Fyysisesti nopea ja tekninen Paraisten joukkue voitti ottelun puhtaasti 2-0, mutta taistelumieli ei sammunut missään vaiheessa.

Seuraavaksi vastaan asettui KyIF:n 2 –joukkue. Ensimmäinen erä meni puhtaasti vastustajalle. Tauolla kuitenkin päätettiin, että toinen erä hoidetaan kunnialla kotiin – ja näin kävikin. Kaikki taistelivat joka pallosta ja toinen erävoitto kirjattiin Cocksille. Kontrakilpailu oli toisinto Gruvan –pelistä, Cocks teki maalit ja vastustaja jäi vain haaveilemaan niistä. Ennen viimeistä peliä tilanne oli todellakin se, että nyt lähdetään tappelemaan tosissaan turnauksen hopeasijasta.

Illan viimeisessä pelissä vastustajaksi saapui KyIF:n 1 –joukkue. Ensimmäinen erä oli taas vaikea Cocksille ja KyIF 1 korjasi erävoiton. Turnauksen viimeiseen erään pantiin sitten kaikki tahto ja osaaminen peliin. KyIF oli siinä vain vastaantulija ja turnauksen kolmas kontrakilpailu oli tosiasia. Loppuhuipennukseen lähdettiin tutulla periaatteella: Cocks tekee maalit ja vastustaja ei. Kahden kierroksen jälkeen tilanne oli Cocksille 2-1 ja kolmantena  heittäjänä Werneri heitti pallon yläriman kautta maaliin – KyIF:n viimeinen maali oli merkityksetön ja ottelun voitto merkittiin Cocksille 2-1. Voiton jälkeen joukkue ryntäsi sitten suoraan uimaan, olihan turnauksen hopeasija saavutettu, ehkä jopa poikien omaksi yllätykseksi.

Cocksin hopeajoukkueessa pelastivat (vasemmalta lukien): Jami Palonen, Tuomas Sankari, Niko Yksjärvi, Leevi Koistinen, Jonne Leppäniemi, Oskari Itäaho, Jimi Pilvilä, Severi Hyytiäinen sekä Werneri Kivipato.