Cocks kohtasi lauantaina käsipallon SM-liigaottelussa Vantaan Atlaksen. Sarjassa viidentenä oleva Atlas ei ole viime aikoina esittänyt kovin vahvoja otteita, joten viikkoa aiemmin Kehrasta hienon voiton hakenut Cocks lähti otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Ottelun maalinteon aloitti Atlas Viljami Kuntsin toimesta. Kristo Järve tasoitti pelin rankkarista ja hetken päästä Roni Syrjälä siirsi Cocksin jo 3-1 johtoon. Atlaksen keskittäessä puolustushuomionsa lähinnä keskustaan ja vasempaan laitaan, jäi Syrjälä oikealla laidalla usein täysin vapaaksi. Nuorukaisen viimeistelyprosentti ei kuitenkaan tällä kerralla ollut paras mahdollinen ja hän saikin jakson puolen välin tienoilla tehdä tilaa vielä nuoremmalle laiturille, Niki Tuomiselle. Tuominen kiitti Kaj Kekkiä luottamuksesta ja siirsi Cocksin kahdella peräkkäisellä maalillaan 9-5 johtoon. Ilman Nikko Kinosta ja Klaus Sarinia liikkeellä ollut Atlas ei pystynyt missään vaiheessa kunnolla haastamaan Cocksia ja taukoon mennessä ero oli kasvanut jo kuuteen maaliin Teemu Tammisen ja Siim Pinnosen jäähyistä huolimatta. Taukoa lähdettiin viettämään lukemissa 15-9.

Cocks ratkaisi ottelun heti toisen jakson ensimmäisten viiden minuutin aikana. Teemu Tammisen ja Kristo Järven johdolla ero kasvoi jo yhteentoista maaliin ja Atlas oli lopullisesti lyöty. Jakson puolessa välissä ero oli 12 maalia ja ottelun loppu oli enää pelkkää kosmetiikkaa. Viime minuuteilla Atlas pääsi vielä hieman kaunistelemaan lukemia kolmen peräkkäisen maalinsa myötä. Siim Pinnosen komea kaukoveto muutama sekunti ennen päätössummerin soimista nosti eron kuitenkin yhdeksään maaliin ja näin Cocksin SM-liigakauden 18. voitto kirjataan lukemin 31-22.

Ottelussa palkittiin tuttuun tapaan myös tähtipelaajia. Teemu Tamminen palasi jälleen suurimman tähtimäärän saajaksi ja nappasi kolme tähteä itselleen. Kaksi tähteä vahvaa kevätkautta pelaavalle Kristo Järvelle ja yksi Atlaksen parhaalle maalintekijälle Toni Aallolle. Ottelun puoliajalla palkittiin jälleen Cocksin pelaajalegendoja vuosien takaa. Tällä kertaa esiin nostettiin Timo ”Timppa” Tuominen, Pekka ”Stöde” Hannula ja Auvo ”Ave” Partanen.

Cocksin maalintekijät:

Teemu Tamminen 7

Kristo Järve 5

Ahti Rogenbaum 4

Gheorghe Safronii 4

Niki Tuominen 3

Roni Syrjälä 3

Antti Rogenbaum 2

Siim Pinnonen 2

Roman Protcenko 1